Friday, February 6, 2009

Lunch at Traders Cafe :)

Bismillahirrahmanirrahim. Salam semua :)

Erm arini mood aku steady plak. cool saje. jd aku mnjangkakan ptg ni msti ade perkara xdiigini berlaku. huhu. bkn ape. tp slalu terjadi camtuh. <-- abaikan ;n

Arini aku g mkn tghr cam biasa ngn bdk2 opis ni haa. xkuar g mn2 pown. melantak di m*****e saje. kalo kuar kang kena g drive leceh. dah le arini aku parking sebatu dr sini. mn x nye. ms aku smpai td parking dah penuh. ade event rupenye arini. aku xtau plak. kalo ari aku awal xde plak event. kalo aku dtg lmbt sikitttt aje ade pulok event & tpakse melakukan aktiviti merebut rebut parking lot ngn visitors. adehhh. xpe lah. bg exercise sket betis ngn peha aku ni. biyo tebako sket lemaks :'D

Td kuar mkn pukul 12.15pm. Aktiviti sblm g mkn?? ahhahhh ini dia. aucakkkk :p

harus la aktiviti aku adelah pegi membetulkan tudung aku yg senget2 ni. smbil tuu kecakkk kecakkkk (bunyik camerafon aku ngkp gambo ;n) sket kan. dah kate ade gigibiru (blutut) dogle so ape lg sng la keje aku hapdet blog. kalo update blog without pictures terasa kehambarannye :) tp nape ehh molot aku dlm gambo ni ade sedikit skill muncung itik mcm cik dd kite tuu. hakhak. jgn mrh dudu & kuku :'D <-- kuku xbace belog aku kan kan kan??

Erk motip?? actually nk tgkp gmbo aku ngn food tp dedua xmasok. haha. nmpk separoh mukaaa ngn 1/5 pggn. ehehhe. pastuh mls nk tgkp dah sbb guwe kelaparan sehh. kasik guwe melantak kejap yukk ^_^

Menu hari ini
Nasi sparuh (td nasik agak keras)
Ikan msk sweet sour (ikan ape xtau sbb ala2 fish n chip gitu)
Sayur ulam ape tah. (ala yg pnjg2 pastuh bergerigi tuu. kcg pelita ehh namenye? ;n)
air suam
harga: RM4.50 <-- ni kire yg plg murah ni. itupon sbb pekejerja dia yg kira. kalo dpt kat bosnye kdg2 smpai RM7. padahal lauk sama cmni jek :'(

Korg jgn main2. aku mkn kat traders cafe tauuuu. bkn main2 punye tmpat. ni ala2 hotel traders punye ni. yelah. aku bkn kah berada ni kementerian perdagangan ape tah nm penuh nye. so kompom lahh mn ko pegi nmpk perkataan TRADE. sgt membosankan!! pastu kalo ms event mule laa nmpk org yg pelik2 (org yg pelik tu plak pndg aku ngn pndgn lg pelik dr pelik yg aku pndg dia. haha. ape punye ayat daaa) dr serata donia yg ade hbgn ngn malaysia nih.

Bye. <-- tetiba rs nk tamat di sini. xtau nk ckp ape dah. baik aku stop.

4 comments:

  1. kacang pelita ke kacang botol? wakakaka..trade jd traders ye..pandailah..

    ReplyDelete
  2. traders2 tu bgs ke ek?

    ms dok otel traders kat muar..

    waduh sgt ampess sebisnye..boleh bilik tak kemas event dah petang?..

    ReplyDelete
  3. ^^Dee^^ akak, name restoran tuu mmg traders cafe lahhh. huhu

    ^^Fit^^ hotel xtau la camno.tp mknn boleh laa.tp mahal bebbb :'(

    ReplyDelete
  4. heheh..nak tau kat cne pun same..ade wat posting ari tu..pasal kedai makan..boleh nasik+ayam goren+jantung pisang+smbl2 7 hengget..da la kedai bese jek..tarap restoran pun tak smpi..tobat tak nak beli lagi da..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha