Tuesday, February 10, 2009

Mines sudah banyak berubah T_T

uuuuuuuuuuu

itu bkn lg mines kesukaanku T_T sbb sgala2nye da brubah. mmg la perubahan tu sstu yg bgs. tmbah2 ade mcm2 kedai baru. tp aku dah xrasa itu bkn mines yg aku slalu pegi. tidakkk tidakkkk. mines yg aku slalu pegi sgt sempoi utk golongan2 xde duet (hehe mksdnye sume kedai baju best2 n harga sgtttt sesuai tok golongan kedekuts cam haku. haha). tp skg sume kedai ala2 gempak. (gempak bg aku la kan. bg korg tuh murahan je kots). emm sedih sgt. sbb mines aku yg dulu sudah tiada. sobsobsob T_T

dulu mines mn ade sume nih??? ahhh aku dah xkenal tmpat ni. tlg tlg!!

Kalo dulu, sehari bleh khatam 1 mines ni. siap bleh khatam 3x dlm sehari smpai nk tcabot bulu kaki tp skg ni aku rs beso bebeno tempat tuh. isk. ni bkn mines. xsukeeeeee (apesal aku emo sgt ni?? somebody please sepak pipi aku yg tmbam ni ;n)

eh ehh tu lina laaaaa. hehe arituh kan aku ngedate ngn dia :)

Aku?? aku tiada di dlm gamba. hehe. sbbnye pakaianku sgt comot ari tersebut. almaklumle ms tu br balek keje. xkose aku nk posing bagaii ;n

Okay sekian saje dr menara ma*&^de. kite kembali ke seri pentas. <-- sile lempang laju2.

notes**entry ini adelah sesi ketidakpuasan hati seorg shopper tegars mines tp kiciwa mines sudah berudah.em tp xpe. lenlaki aku dtg tinguk wyg saje okay :)






10 comments:

  1. haha. puas ht dapat luahkan kat blog. kn? =)

    ReplyDelete
  2. mmg mines dah byk berubah dah pun...hehhe

    klu dulu sini ler tempat akak n geng lepaskan tension tiap kali lepas exam mesti dtg lepak sini baru ler ada hati nak amik exam yg lain...hehhee

    ReplyDelete
  3. ^^masviona^^ hehe same laaa..dulu ms blajo rs nye cam selang sari pegi mines..kuikui ;n abes klas je g mines..tp bkn wat ape pon..release tension saje :)

    ReplyDelete
  4. mines perlukan perubahan kalo tidak keciciran..sbb soping komplex smkin berlambak di kl ni..

    ReplyDelete
  5. ^^Dee^^ yup. perubahan mmg elok. tp kedai sume yg jenis jual brg mahal2..huhu..lgpon mines yg DULU byk kenangan..skg bile dah jd lain rs mcm dah xde kenangan tersebut T_T

    ReplyDelete
  6. huhu aku pun ase mines mcm dh x seswai utk aku yg student ni =(

    ReplyDelete
  7. ^^Lina^^ kan kan kannn linaaa =( da xsyiokkk sopingg..tp nti kite nengok wyg lg yukkkk :'D

    ReplyDelete
  8. BUTUT2.eh apasal capslock.
    mines skang ni aku rs dah jd typical cam sopin complex lain. dulu dia ada identity sendiri dan aku dh hafal dah selok belok dlm tu.
    skang ni mcm x best uhukhukkk...
    tpi yg pasti, cinema mines tu dr dulu smpai skrg seat die keras siot!

    ReplyDelete
  9. ^^lisa^^ hehe saje tulih nama sebeno =P tu lahh..skg ni rs xfeel dah kan mines tuu..sume dah nmpk lain..kalo dulu tutup mate pon bleh cr kedai ape kan kan kan

    hehe kusi keras tuu..mmg dorg xde kesedaran nk tuka kot..cisss

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha