Friday, February 6, 2009

Muke Zmn Nerd :P

notes**ini adalah scheduled entry.

Salam sumeee :)

Hikhik. Tetiba rs nk tegelak plak aku ni haa. mn x nye aku tjumpe gamba ms zmn2 skolah teknik dulu. nak gelak jap. KAHKAHKAHKAH :'D. anyway aku jumpe gamba ni dlm blog alumni skolah aku. Rajen betui depa scan muke2 zmn tok kadok ni. which is about 8 years ago. wattaaa?? 8 taun lepas?? YA :) dan aku rs muke aku same sajee mcm dulu. huhu. muke aku yg mn satu?? haha pndai2 laaa korg cari sndiri. nasib pkai nama samaran. kuikui. kalo name seperti di dlm IC parah jgk tuh. P&C ;)

Haa korg bjaye x cari muke selebet selenga nerd aku tuh?? well well well. nk wat camne. aku mmg smulejadi nerd la ms blajo dulu. tp nerd2 pon ade jgk tabiat playgirl (pastikan tunang aku xtau ;n) aku ni haa. hehe kan rosma kannnnnn?? hehe tetiba aku jaja nama ko. cowieee ;n ops!! jgn slh sgka. sbb tabiat tuh smpai aku ke matrik sajeee. pas masuk U da beso sket dah mule pikir ape itu kesetiaan & kecurangan. tp jodoh itu rahsia Allah. bercinta lama2 pon xsemestinya kawen. wallahualam.

Ehh smbg blk psl muke2 kat dlm picture ni haa. hehe. sgt klako rsnye. korggg!! i miss u girls & guys a lot. erm bape org yg da kawen pon aku xtau. aku rs baru anon sorg je yg kawen. yg lelain baru tunang2an je rsnye. auwwww. ramai bkl pngantin 2009 dlm picture ni :>

Oklah kengkawan. cant wait to see all of u at the reunion. Asta pronto :)

5 comments:

  1. Da tau mana kamu. hehe Prefect ek dulu?

    xdak la nerd mane. chumel jek.

    er bodek2 ni hehe

    ReplyDelete
  2. ^^ilyaniee^^ ehh mn ade prefect..nape tah ms tgkp gambo tuh org tu suh pkai blazer..main blasah sarung sajerrr ;) cumell kee?muke cam tkejut nmpk antuu je rsnye..muehehe :D

    ReplyDelete
  3. kihkih
    camtu ke eja nama ko dlu2?? "che-are"

    =))

    ReplyDelete
  4. ^^muniiiii^^ uhuhuhu...ms aku dpt mjlh tuh aku sgt marah tau..aku pon xtau arr sape yg eja nm aku camtuh..lgpon dorg mmg suke sebut CHE-AA pdahal CI-A..hihi CI jd CHE..hukhuk..tp ape2 jelah..yg pntg skg sume pgi aku ciare.hikhik.

    ReplyDelete
  5. che are ye..tp comey je masa skul..okeylah tu..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha