Friday, February 20, 2009

Oleh kerana tiada m0oD =(

X sukee keadaan tertekan gini. Oleh kerana xde mood wat keje gara2 sesuatu yg xbuleh diberitahu. opkos la psl keje so aku amek keputusan mengkodingkan blog aku dr mengkodingkan keje aku. haha. gile! alaa relax la beb. aku buat ni mase waktu rehat bknnye waktu kojo!! ade aku amek peduliK ko nk habaq kat bos aku ke projek manager aku ke sape ke?? gtau arr. yg pntg aku xngulor & hanye bermeroyanbelog ms rehat. hakktuihhh (ni kire dah tahap gabanpunyenenekcipan arr smpai leludah ni h0h0 ;n)

So dlm ms xsampai 10 menet, inilah hasilnye =) aku telah mentigakan tunang aku! ehh silap! ;n aku telah berjaya mentigakancolumnkan myotherpersonalbelog iaitu http://ciareadventurelife.blogspot.com/. jgn marah! aku amek ms kurang dr 10 menet okay :) Saje nk ulang konon terer sgt lah tu!! blah le ;n --> terhadap diri sndiri :p

See! =D

kindly click this picture to go to this blog =) have fun menggelakkan aku di sana ;n

Love; Ciare =)






2 comments:

  1. uiii..ade blog lg satu rupernyer.baru skrg gwe tauk sich..hehehe

    :P

    ReplyDelete
  2. ^^Redblo0dSnow^^ yup ade lg satu bahh..tp yg tu kurang sket bab2 cerita..blog tu byk gambo gedik2 sket..ahahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha