Friday, February 27, 2009

power puff girls =)

Fuhhh fuhhh fuhhh~~penatnyee aku mengupload ini gambars. bkn pnt ape. pnt nk tgu nye. lamo gile uploading. naik keras jari aku kena ekon ni. sejukkkkk =(

Erm mesti korg tensi nengok blog aku da mcm MAK ORANG aje kan? mana x nye, gambo bebudak comei2 ni yg asik penuh kan ruang posting haku ;)

Baru aku paham rupenye sgt excited bile ade bdk2 kecik di sekeliling kite. patutlaaa bile org yg da kawen asikkkk cite psl anak dia. baru aku paham. ya, baru aku paham. rupanye sgt excited mempunyai anak2 kecik di sekeliling. wlaupon hanya anak sedara tp aku sukaaaa sgt bercerita psl bdk2 kecik nih =) pd korang2 yg xde adik atau xde anak sedara n masih bujang mybe korg xpaham sgt kot perasaan ni. aku pon dulu ms blom ade anak sedara n aku plak ank bgsu, aku mmg xde hati n prasaan lgsg thadap bebudak ni. pastu aku slalu pelik bile kwn2 aku (slalunye si Ina la jd mangsa aku sbb dia ade anak sedara ;n) mcm terlaluuuu sygggggkn anak sedara dia mcm anak sendiri pulok. bg aku bnda tu xlogik sbb tu ank org lain bkn anak ko! haha gile punye pndpt dr mn aku dpt pon xtau lah. tp bile aku ade anak sedara baru aku tau =)

Bile dok melayan bdk2 mmg penuh ngn gelak ketawa lah. tp bile time dorg wat hal meragam smpai berjam-jam dan mbuatkan mak bapaknye ngn org2 lain tensen, jenuh jgk. Ya Allah. memang perlukan kesabaran. Apepon aku msih lg rs excited lepas bjumpe ngn babies ni mgu lepas.

kyra posed beside kyrin. dua2 dok beriba atas mamanye. mamanye xmau masok gambo sbb paham2 aje lah kan. hihi. kalo takdo mekap xmao dia masok ;n eee aku rs kyra tiru gaya aku posing la. abes aaaar anak ko posing cam aku. haa ko ngata lg aku posing cam gediks2 kan anak ko pon dah mcm aku :D kahkahkah

h0h0. x aciii!! kyrin tipu. bkn nk bdiri betui2 tp dok sandar pulok kt kerusi. ape daaa. hihi. pasni balek kmpg make sure suda buleh jln 100% tau ;)

ni aku suruh kyra angkat tangan. si kyrin plak cam angkat sikit aje tgnnye ;n klalo sgguh

time ni plak arahan aku "angkat kaki!" hoho dgn pntas kyra angkat kaki. tp si adik nye udah tertonggeng pulok ms angkat kaki. muehehehe =D

akse bebas :)

ha amek ko..kena ramas ngn kyrin =P

Sekian aje. Bye =)

Love; Ciare =)






3 comments:

  1. geramnya tengok dorang!! comeiiiii sangat!!!

    ReplyDelete
  2. nti kalo ciare dpt anak sendiri..lg seronok..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha