Wednesday, February 11, 2009

Diary

notes**tajuk cam xkena ngn content. eee xsuke isi ruang title tuuu. kalo email pon aku suke biyo je jd (no subject). hahha :D

Salam.

Dear diary-online-ksygnku (ape nih??xpnh plak aku pgil menatang blog aku nih sbg diari ;n). tp xpelah, diary yg dipublickan gitu. hakhak. almaklum laa, sume perkara kena ditulis sbb nti aku lupa ape yg aku dah buat. (salah satu tips kalo korg dpt pnyakit alzheimer). so diari sgt penting. tp kalo TERlupa username & password susah jgk kan ;p abes tu xkan nk display plak username ngn psword aku kt sini. ape kes! ape itu alzheimer?? sile klik link tersebut :)

Ehh ape ehh aku nk tulih arini? ohhh aku nk catat menu aku. nk pastikan aku x over melantak plak.

breakfast
susu low fat 1 gelas (kat umah around 8am)
biskut 2 keping & air suam (di opis dlm kul 10am)


lunch
nasik putih, ikan keli msk sambal & sayur terung,kcg pjg


HUHU. erm kena jg betul2 pemakanan aku ni. kalo tembam sket xpe. asalkan sihat & xde lemak2 & kolestrol yg berlebihan :) yg pentg kite exerciseeee erobik :'D yeahhh.

Ahhahhh. lg 1! saje mau show off footer utk post aku. hewhew. xkisah le org ckp buroks je hape keee. dulikkkkk :'D

Love; Ciare =)






6 comments:

  1. ya btl! y penting xde lemak y xdperlukan.. jom jom jom exercise.. hehehe.

    p/s: aku lebih suka muka ku y tembam dr y x tembam. x tembam x kiyut rrrr.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ^^muniiiiii^^ tuh laaa..hehe aku rs cam aku dah redha ngn pipi comei aku ni..biar la pipi aku jd trademark aku.."alaaaa ciare yg pipi tembam tuuu"..haha syok ape..at least ade samting yg wat org ingt aku :'D muehehehe..so skg fokus tuk buang lemak kat perut,peha,betis ngn lengan :D

    aja aja fighting :'D

    ReplyDelete
  3. Wah Wa Wah

    betol2 diet ni. Malam x makan eyh?

    kite pon ngah diet ni. Lemak xmo ilang2 gak.hadeyh

    =)

    ReplyDelete
  4. ^^ilyanie^^ hehe mlm xmkn berat.kalo lapo mkn la beskut cecah susu ke roti ke..:) pastuh kena exercise..nk wat camne..ni mmg LEMAK TEPU ni..ssh nk kurus kalo hanye diet..kena senam sket :'D

    ReplyDelete
  5. ciare, ko nmpk kurus ape. nmpk siut perbezaan mase aku kuar ngn ko taun lepas ngn arituh.

    ReplyDelete
  6. ^^Lina^^ biar betik linaaa..kuruskahh??aku rs 'nmpak' je kurus.tp lemak2 tepu tuu hanye aku yg tau ;n

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha