Tuesday, February 3, 2009

Selamat Pengantin Baru kpd Fazlinayati n Hamzah (31 Januari 2009)

Mood: Masih rs bunga2 cinta di majlis my best buddy; Puan Fazlinayati@ina:'D

Wahhh!! i'm so happy for you my dear. Ina, aku doakan ko akan bahagia dgn suami ko smpai ke akhir hayat. smoga ko dimurahkan rezeki dgn anak2 yg chommel mcm ko jgk :) muahhhhss. alamak pasni xbley nk wat aksi teeeeet ngn ko dah. hihi. kite kan suke wat aksi2 yg xspatutnye di khalayak ramai. kahkahkah. mampuihh aku kena bom ngn hasben ko nti. hehe

Sape yg penah bace entri aku bln lepas mmg ade cite psl dia. hehe. aku mmg teruja nk g kenduri awek aku ni. awek??? huhu. sile jgn pikir bkn2 okay. kami cume roomate slama 3 thn dan slalu tidor skatil sbb aku seorg yg penakot bangat. kahkah. haktuihhh ;n

Erm ms ari dia kawen tu mmg sgt mencabar sbb aku pegi sensorg. Dah tuh aku ni mn laa reti jln nk ke batu caves tu. aku ni bkn penah join nek tgga kat batu caves tuh ;n jd kompom lah aku sesat larat walopon ade peta gitew. last skali aku giveup. aku cmpak peta tuh ke tepi then aku main redah jek ikot gerak hati. dlm hati aku ckp "msti jumpe punye rumah ina. dia kan best buddy aku" :) hoho sgt touching di situ :p pastu br 2-3menet aku campak peta tuh ketepi trus aku jumpe umah ina. wahhhh sgt2 xsangka. terer gak aku meredah jln. siap ikot jln dalam tuh. silap2 ina pon xtau ade jln tuh nk g umah dia. hakhak :D

OK stop merepek. jom layan gambars. erm trus z0om kat pngantin ;)

uuuu comeinye ko ina. rs nk giget jek. hakhak :'D kaler oren very the vogue gitu. ailaik. ms tgk baju tuh rs biasa aje. tp bila dah dipakai oleh si pengantin sgt2 lawa. wuaaa nk oren jgk :'D

ina aku jeles ngn mate kucing ko yg galak tuh. isk nk mate beso jgk ;n

rileks je minah ni. kalo aku dah mnggelupur sbb neves. lol

beraksi depan pelamin anganmu :D

hah gaya ni copyrighted by ciare okay. aku yg suh dia wat cmtuh. haha. kalo sape yg bergambar ms aku ade di situ otomatik jd pose gedik. ape mksdnye?? hoho

Hmm sekian saje gamba pengantin. post seterusnya aku nk ltk gambo aku lak ms menghuru harakan majlis tersebut. tungguuuuu. haha. ehh jgn salah paham plak. kalo aku xde kompom xmeriah majlis tersebut. aku kan pengapit glemer abad ini. haha. xtau la nape. tp org mmg suke suh aku jd pngapit.

Org kata sape yg jd pngapit pngatin jodoh lambat yek? alamak takotnye. jgn pecaya jgn pecaya. ;n

5 comments:

  1. ^^ina^^ heee cam xcayekan ina sudaa tawennnn ;n

    ReplyDelete
  2. jelessnya aku x dpt g..
    baju die cntiknye..tp ina nmpak mcm dh krus ckit la.
    yeke?ke aku sorg je yg prasan cmtu..hehe
    ko bila plak ni ciare?tp ko jauh sgt la kat perak..

    ReplyDelete
  3. ^^Rina^^ a'ah dia mmg dah susut. latest berat dia 49kg (berat idaman aku ;n). dia xdiet pon tp berat dia susut sbb ssh ati. kan mak dia masuk hospital arituh.

    ReplyDelete
  4. ^^Rina^^ smbung....alaa perak bkn jauh beno. dtg laaaaa. ehh ko ade gambo farina kawen x?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha