Tuesday, February 10, 2009

Server down??? :P

huhuu. baru aku nk tnjuk rajen wat kije tetiba server down plak kann. bab2 server down ni bkn bwh skop tggjwb aku so adelah haruss aku wat dunno je kan. lgpon bos aku sudah bilang "Please make sure u do the things in our scope only!" hehe suke laah aku kan. nk wat camno aku ni kekadang lembut ati gak. bile org mtk tlg aku cam nk wat. tp kalo benda tuh not in scope so wattodo. kena la berkeras sket. business is business maa. tlg menolong mmg sgt mulia tp kalo bleh melingkupkan kompeni bos aku baek xyah kan. kalo kompeni bos aku lgkup aku plak xdpt gaji kang. muehehe. so skg ni aku mmg lebih berhati2. ape je task yg aku dpt aku akan make sure dulu kat bos aku itu keje aku ke tidakk. kehkeh :'D

Erm utk mengisi ms yg overdoselapang ni, bleh arr aku wat tag dr lina =) mood tuk update weekends punye aktiviti xsmpai lg. mls plak nk on kan gigibiru aku tuh. so thats y xtransfer lg. hohok.

tagged by linafashionhouse

ni arahan yg sy copy paste dari linafashionhouse

Directions: Once you’ve been tagged, you have to write a blog with sixteen random things, facts, habits or goals about you. at the end choose ten people to be tagged, listing their names and why you chose them. don’t forget to leave them a comment (”you’re it”) and to read your blog. you can’t tag the person who tagged you. since you can’t tag me, let me know when you’ve posted your blog, so I can see your weirdness.

1. baru saje g dating ngn lina ari sabtu lepas after work tgk cite underworld. TQ lina jln2 ngn aku. muahhh :-*

2. pink is ciare.

3. arini 1st time pkai baju kurung pahang yg spatutnye aku pkai ms ari raya aritu. taun 2008 aku ade 7 psg baju raye. tp xsempat nk pakai sbb cuti aku lebih pendek dr bilangan baju raya aku. hakhak :'D

4. sedang berlajar utk mengandam/bride makeup/night@day makeup

5. aku seorg programmer tp aku xsuke jd seorg programmer.

6. akan menamatkan zaman bjg kurg dr 4 bln dr skrg(blushing :p)

7. suke shopping online. tp bile poket sudah kurus br reti2 nk jimats.

8. sdg mengenhancekan skill memasak. aku tau msk cume aku mls nk msk. basoh pggn lg laaaa amat mls.

9. tgh penin wat budget nk kawen ni ha. nak wat checklist bagaii. Ya Allah berikan aku kekuatan.

10. server tgh down. so aku wat la tag ni (haha gile xde idea dah ;p)

11. cdg nak amek lesen moto. rs nyesal plak sbb aku amek lesen kete je dulu. cdg nk beli skuter kaler pink so kena ade lesen dulu bahhh.

12. masih blom ade sijil kawen padahal xsmpai 4 bln je lagik! gile ke??

13. suke mknn yg extreme pedas. setakat berulamkan cili itu perkara biasa. mujur bakal husben aku pon suke extreme pedas. padahal ganu kite ;n

14. akan pegi ke reunion skolah aku **semetrik** 2 mgu lg.

15. seorg yg penakot tp kdg2 brani plak tgk cite anto :p

16. yg terakhir adelah, nama aku bkn britney spears. haha. ni pon facts jgk kan. muahahaha :'D


hokey! sy sudah siap ini tag. mangse tag seterusnye ialah:
1. mr.sparkystar --> sbb suke dgr lagu tema blog dia ;p
2. Taman Si Rama-Rama --> blog dia ade rame2. ailaikk :p
3. Its Just Me...Masviona --> super senior kat upm. br kenal kat blog :)
4. ::_segala nya bermula dari HATI_:: --> pipi kite sama laaa :>
5. Si RibEn MeRaH --> hehe saje nk suh ko update blog. kui :p
6. CATATAN SEORANG GURU --> my new follower. TQ :)
7. ♥M|zah♥ Never End|ng Stor|es ♥♥♥ --> kite ade minat yg same. PINK..hehe
8. Anime...Animaxxxxxx --> hmm mcm da lama xdgr cite
9. sepet a.k.a zack_u--> hehe agak2 blogger tegar akn jwb x tag ni?? lgpon td dia br post entry tajuk "malas melanda" hehe buroks prangaiku nk kenakn org :p
10. wiseman1stopcentre --> hehe slmat mnjawab yukk :'D


okay dah siap! korg2 yg ditag, kalo ade ms wat lah. xpaksa pon. hehe. erm kalo penah wat tag ni xyah wat pon xpe :)






5 comments:

  1. ^^dudu^^ hhehe..jgn mrh..aku tau ko penyokong nomo 1 b.s :'D

    ReplyDelete
  2. hohoho.. noted.. nnt I jawab yek =P~

    ReplyDelete
  3. oohh...
    tag ni rama2 dah siapkn...

    so,kira ada pgecualian la kan?


    hik3...

    =p

    ReplyDelete
  4. ^^pinkbutterfly^^ hehe yup! kalo dah pnh wat bleh dikecualikan :'D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha