Monday, February 16, 2009

STRESS

Jam 3 petang.

aku masih masih di kantor ni. waduss. lambatnye ms berlalu. tp kalo masa blalu cpt sgt pon xsyiok jgk. aku kan kena mghayati bbrp bln bbrp mggu bbrp hari lg sbg status BUJANG kan. lepas2 ni kalo ini borang msti kena isi BERKAHWIN. haha. tp bile dipikir2 aku rs mcm xckup masa arrrr nk buat preparation dek non. (msti korg da busan baca psl aku & tekanan aku. slagi blom setle majlis tu mmg itu la akan aku tulih ari2 dlm blog. blog kan tempat luahan hati aku)

aku rs mcm xckup 7 ari smggu, xckup 4 mggu sebulan!! woit!! nape cpt beno aku rs dah the end of februari?? rasa mcm xpercaya tp aku terpaksa mempercayainye setelah melihat isi kandungan beg duit (beg duit?? cam bekas duit makcik2 nk g pasar plak) aku. ternyata semakin KEMPIS okay!! aduhhh! tekanan tekanan!! nape laaa wang ringgitt kluar cam airr dr beg duit? knape?? debitnye skali sbulan tp kreditnye tiap ari kot. caiittt!! mn laa aku xpening kpala. even dah wat belanjawan tp asik tersasar saje. (belanjawan tu ape? patutla. aku ade belanjawan tp aku xpenah ikot sbb aku xphm ape mksdnye. hihi)

percaya atau tidak aku masih belom pegi itu kusus kawen daaaa. ape??? yup. belom pegi lagi. insyaAllah awal bln 3 baru nk pegi. aritu nk pegi tp xjadi sebab adelah sebabnye watpe nk tulih sini?? huhu. ujung mgu ni plak nk balek kg. kalo balek kg korg tau x ape mksdnye?? haa mksdnyee DUIT DIPERLUKAN utk balek kg!! ko ingt balek kg naik perahu guna dayung ke?? (best jgk kalo dpt nek perahu balek kg. umah aku tepi sg perak. tp aku nk start bdayung dr mn? kalo dr tasik ptjy konfem xkan smpai kan? isk) Soo aku kena la berjimat cermat. aku xbleh beli baju la bln ni. (tp dah terbeli 1. sgt menyesal. rs nk jual je baju tuh balek. hahaha).

nape aku balek kg?? telah dinyatakan di dlm post sblm ni. mls la nk ltk hyperlink. pndai2 arr scroll eh ;p pastu aku nk pegi AMEK BORANG KAWEN la hape laahh. ishhhh byknyee haaaal! ish mujur aku ade blog utk sesi luahan perasaan. kalo xde blog aku nk luahkan pd sape? at least blog akan senyap bile aku ckp ape skalipun hatta maki hamun. tp kalo nk luahkan kat org msti org akan ckp "sabarrr tu dugaan".."jgn pikir sgt, sume org akan lalui sume ni".."wat pelan2 jgn kelam kabut nti stress"..BOLEHHH????? aku tgh stress ni jgn disebut pkataan stress ituuu. (tp aku bleh sebut. aci x?? ;n) JANGAN!!!

uuuu nk balek cpt. nak nangis kat bantal T_T

LoveYang STRESS; Ciare =) =(






7 comments:

  1. uuuu takutttttt~~ ketaq2 belakang langsir ;p

    ReplyDelete
  2. g kerja naik ape ek cik gossip cik jurutera?? ;p

    ReplyDelete
  3. ko tensen ke psl persiapan? kat umah x cakap ape2 pon..mcm xde ketensenan je..ade ape2 tell me la..

    ReplyDelete
  4. ^^Dd^^ dudu.knapakah??jgn riso.ko pon akan alami stress yg sama bile smpi msnye nti ;)

    ^^DakjaaT^^ h0h0.ni mcm mau skodeng aku je nih.haha.erm kekadang bwk wira kekadang bwk savvy.tp skg savvy rosak so bwk wira.h0h0 :P

    ReplyDelete
  5. ^^Ruby^^ hehe.tensen tp xtensen sgt.tp tensen la jgk.huhu.xpe at least ilang tensen sket pas senamrobik :)

    ReplyDelete
  6. tu la mmg tesyen kalau kn buat preparation dlm ms y singkat..lg la kite pon nk y terbaik..bajet pulak y ado aje kn..lain la duet bkepuk2...bkenan aje teros sambar

    ReplyDelete
  7. ^^Yani^^ a'ah betul tu.nk kata sgkat xde la sgkt sgt..tp rs ms cpt sgt berlalu..sedar2 lg 3 bln..preparation haprak xdo..huhu..br sevey2 saje..iskk

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha