Friday, February 20, 2009

Tagged by Redblo0dSnow@Zie@blogGerTegar =)

~~tasks arini sudah siap. so ape lg. meh wat tag ;n~~

Ohho. diriku yg humble ini (???humble?? ;n) telah ditagged oleh CikRedblo0dSn0w =D (saje wat font merah sbb dia suko kaler ini ;n) sgttt terharu okay memandang dia seorg blogger sgtttt tegars. huhu. pluss cunnn tu babe ;n

♥♥Tag rules♥♥
1) Anda dikehendaki mengambil 3 pic di bahagian muka..
2) Pastikan dicrop..
3) Setiap 1 pic hanya boleh menampakkan 1 @ 2 anggota sahaja..
4) Huraikan sedikit tentang pic itu..
5) Tag sape jer asal lebih 5 org..



matasku
maksudnya adelah mata ku yg banyak. lebih dr satu dats y jd matas. h0h0 kalo wat huraian camni agak2 lulUs nggak?;n mau kena ci0man maot dr CikZie ni kang ~lalalala~~ mata aku kecik tp b0lat. dats y aku xsuke gelok beso sbb nti scara ot0matik mateku akan diterkecikkan. so aku wat snyum t0t0p m0l0t then leh jeGIL bijik matasku smpai yg bes0. aku suke pkai eyeliner di atas/bwh mate spya ade ala2 konsep smokey eyes. pastu pkai eyeshadow scra terlampau smpai org yg tgk saket mate. ops! dont forget to wear unstoppable n waterproof mascara :) - terlalu pnjgkah huraiannya??

pipisku
sila abaikan objek yg telah dipangkah oleh 2 garisan tebal berwarna pink. itu bkn adegan censored mahupon 18SG tp itu hanyelah utk menutup 2 lombong bijihtimah yg xbrape byk hasilnye ;n erm pipiKu sgt tembam. kalo xpcaya korg bleh korek sume gambo aku dlm belog ni. sumenye akan membuktikan bhwa pipiKu sGT tembAM dan TIADA TANDINGANNYA. so kalo korg ade tau pertandingan pipi tembam gtau aku eh. kerna aku yakin aku akn dpt trofi juara. eventho sgt tembam n meloyakan sbb kdg2 blusher akn overexposed dek kerana perimeter pipi yg sgt luas. tp aku suke pipi aku sbb itu lah trademark aku. walopon ade jerawats T_T. dialog dua insan:
"ciare? ciare yg mn satu? aku xhingat la"
"alaa ciare yg pipi tembam tuuu"
...see?? nahh sudah terbukti T_T....

taiklalatsku
objek yg mau ditunjukkan adelah taiklalats dan bukannye mol0t yg telah dicontEng Kaler pink tu. aku xbrape suke bibir ke molot eh??sbb aku xreti nk senyum. kekadang smpai senget2 molot aku ms posing. huhu. so aku paling suke kan taiklalats 3 ktui atas molot aku tuh. korg nmpk x? kalo xnmpk maksudnye dah nk dekat la tu.

seKiaN =)

Mangsa Tag ini yg seterusnyeeeee..tadaaaaa~~~~
dakjaat (hewhewhew)
shafie (huahuahua)
Eya (hikhik)
Zahidah (muehehe)
missnorafizan (miahahaha)
AnnGreenStroberi (egegegege)

Love; Ciare =)






5 comments:

  1. kna gak yah mcm zie tu ..hehe
    ok2..t la sy wat ok :p

    ReplyDelete
  2. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! kenapa la sixth sense aku tepat sangat yang kamu akan bagi tagggggg niiii kaaatttt saaayyyyyaaaaaaa!!!!

    wakakakkakakakakaka! ;p

    ReplyDelete
  3. ^^Shafie^^ hehe slamat menjawab tag yaaaa...;)

    ^^Dakjaat^^ fuhhhh 6th sense kamuu sgt tepat :D kehkehkeh...jgn marah ye dik..

    Okay mau pulang kerja sudah..babai ols :)

    ReplyDelete
  4. amboiiii²...manyaknyer @² name Zie tuh..hahaha. thanks yunk dh jwp tag neh :) mwahhh²

    pssttt...pp mu menjadi pujaan ati kuuuu...suke ler pp chubby mcm g2. soo childish taw yang!

    ReplyDelete
  5. ^^Redblo0dSnow^^ sama2 =) pp ku menjadi pujaanmu??? huhu...tp kalo bambam sgt pp ni xsyiok gak Zie =(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha