Saturday, February 14, 2009

Vro0o0m Vro0o0mmm =D

HewHewHew <-- sape tau nk gelak camni?? ;n ikot jelah ejaan nyee bkn soosah pon. hakhak

UuUuuuUU. aku diserang pnyakit overdose codinggg. (ops pd sape yg xtau, aku bkerja arini) rasa nk muntahhh ijo okayy. siriyes sgt x tipu. haishhh. so aku amek alternatip tuk rehat sementar. sonang jee nk relax. aku pon ape lg. cpt2 arr gigibirukan (bluetooth yer adek2) gambo yg aku snap b4 g koje td. hahahaha. sng jee. lg satu cr nk relax msti arr soping kan. tp mn aku nk korek tmpt soping kat tepi highway ni haa. nk mampos ko. Em ape2 aje lah (cehh tetiba mcm tagline cite ape2 aje kat tibi3 tuh ;n). layan jelah okay. nk tgk tgk, xnak tgk blah le okay. ni kan journal aku so kompom arr gambo aku =D (aduhhhh sgt kasar bhs di situ. mtk mahap yukk)

erm tiap2 pg mmg aku akn snap picture dulu. yelah. pas start engine kete kena arr tgu lama sket tuk pnskan engine. so aku amek ksmpatan tuk pnskan camera aku nih haaa :'D

hhuhu. kalo laaa cmera fon ni bleh bcakap konfem dia dah sumpah seranah aku. "woi ciare bleh bg posing lain x??? aku da nyampak tgk muke ko posing sama je!!". haha. KALAU okay. tp dia xmgkin bcakap so sukati aku arr nk posing gane (wahh ade slang ganu di situ ;n)

ok ok. last but not least. aucakkk ^_^

Jgn geli2 ok. Bye!

Love; Ciare =)






4 comments:

  1. eh ni gmbar ori ke gmbar yg da di edit.

    pink gile pipi..

    blushing2x..hik3

    ReplyDelete
  2. ^^Ilyanie^^ haha.tulah psl xtau nape gambo ke2 jd blushing lebih.tp mmg ade edit contrast pon.hahaha :'D tu pasai tlebih pinkies..;n

    ReplyDelete
  3. hahaha..sian die..wekend pon kene keje..adat la kite programmer..
    tgk coding smpi nk juling!hahaha
    cia jgn lupe shopping kt site yani..
    promote sket kt kwn ye..nant yani akan update...cantek2 n sume kain jenis jersy..senang nk pakai n xyah gosok...juz click kt http://elegantwardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ^^yanie^^ tu lah psl..adat programmer =) redha je lah yuk. ihhihi.. wahhh yani niii saje jee goda i tauuuu...hehe i xbleh nengok baju2 online ni...pantang tgk nk beli..uuu bahayeees :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha