Tuesday, February 3, 2009

Wedding Tagged by Mawar

Scheduled entry time: 11.oo pm

Here are the rules & regulations terms & conditions:
(dgn sesuka atinye aku menukar wording asal ;n)
  • Pada yang telah berkahwin, anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda..--> erk!! not YET
  • Pada yang belum berkahwin plak, postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri... contohnyer perkahwinan X-kekasih ker, kawan baik ker, artis populer ker.. tak kiralah, asalkan ianya membawa seribu erti buat anda.. --> okay 1st of all, sume wedding yg aku penah pegi sgt2 bermakna sbb tu aku pegi kan ;n tp ade jgk wedding yg sgt bermakna bg aku tp aku xdpt pegi :(
  • Jangan edit2 tau gambar2 tue.. kalau banyak postkan gambar2 lagi bagus o.k tu jer, senangkan... --> cettt!! mcm tau2 jek aku ske edit gambo. alaa kalo aku edit pon bkn korg tau. lol :'D Gamba2 di bwh adelah scara random. xdisusun mengikut yg plg bermakna@plg latest sbb sumenye bermakna. ade yg xde gambo so tatau nk huraikan camne.
=============================================================
  • 1) the latest wedding is my best buddy; Fazlinayati. She's my ex-roomate for 3 years when I was in upm. And she also was my ex-floormate in penang matriculation for 1 year.
  • 2) My cousin's wedding. Shamila :) konfom la bmakne sbb aku jd pngapit. again??? haha
  • 3) My sister's wedding. Ni dah lama. dekat 2thn dah :) patutnye nk ltk gambo kakak sulung aku tp xde plak dlm laptop nih.
  • 4) My 1st officemate's wedding. Kak ti. --> almaklumle ms tuh br2 keje. so sgt excited g member opis kawen ;n
  • 5) My ex-dormate's wedding. Ainun Nur. Husband dia 1 skolah gak ngn kitorg. Suhaimi@mentol.

  • Pada yang gambanye xdiletakkan di sini jgn kecik ati yek sbb aku xde gambo korg kawen. huhu. mgkin ms tu aku xde camera lg. aku xsuke tgkp guna camera fon yg hampes ni :( huhu.
  • I want to tag this entry to??? ermm sape eh?? kalo korg rajen wat jelah. aku tag kat sume org yg baca. haha!! padan muko. sape suh ko bace!! kahkah. okay lah kpale guwe sudah pusing. bye!!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha