Tuesday, March 31, 2009

2 Months Left +____+

Alaaaaa terlupa pulak aku nk bwk blutooth device arini. haishhh +____+. Penat snap sana sini ngalahkan paparazi td. tsskkkk.....

By the way, rasa xcaya count down aku nak jadik bini org tggl two months babe!! YUP, 2 MONTHS. jom gelak ramai2. kahkahkah =D

Nak gelakkan diri sendiri sbb padan muka suke wat keje last menet. Rasa xkeruan sana sini di seluruh lubuk hati jantung paru2 buah pinggang (over!) dan mcm2 lagi lah. Nak pulak ade mcm2 musibah cthnya kehilangan beg duit aku baru2 ni. Tp alhamdulillah dpt jumpa balek ^___^

Aduhhhh rasa lengan aku sakit sengal2 sbb mlm td tido dlm keadaan tak bersedia. terbungkang tahap koma kaedahnya. aku rasa perbuatan terakhir aku adalah menaip sbb aku ade keje opis kena wat kat umah smlm. sedar2 pagi td udah terbungkang dpn laptop. konfem laptop tuh maki hamun aku. kehkeh. kalo dia ada suara lah kan. malangnya aku dah mute kan dia mlm td. erk??

Td aku smpai opis sekitar kul 10.18 am. Mujur smpai sebelum 11am. sbb kalo after 11am maka akan dikira sbg EL half day. mujurrr mujurrrrr. Bukan dtg lmbat sbb sengaja mls etc. Tapi sbb nk wat kad atm baru. kata arituh dah blocked sume kad kannn sbb konon2nya kena curi. muahahaha. so, kena lah wat kad baru. Sbb adalah impossible utk activate kan gituu ajek. sume bank pon kena wat kad baru once udah diblocked. eheh. tetiba ada information berguna. TQ TQ :)

Aik?? napa mcm beralih arah saja ni. td cite psl lain skg psl lain pulak. aisehhh. sindrom tukar topik sudah kembali. Namun, aku akan twisties kan balek. ahahahaha ^_-

Since aku cuma tggl 2 bulan saja tuk wat psiapan, kira sdg2 elok lah kan timing nya. this weekends balek kmpg sbb nak wat hiv test, submit borang kawen etc. Then jumpa wedding planner (hehe saja xnak tulih kakakandam sbb dia bukan andaman aje, whole pakej aku amek kat dia ;n) tuk check baju aku udah siap ke belom. aritu dia kata dah siap body. cuma tggl beadings saje. Oklah tu. aku pon bukan nk pkai mggu dpn. so dont have to rushing and paksa2 dia wat kojo cpt. Btw, fitting baju pon end of April. Ade sebulan lg tuk kurgkan brt bdn. muehehehe (yoooo lah tuh ;n)

Aku jgk nk bayo kat wedding planner haku tuh 50% (yeke??). aritu bayo deposit gitu2 aje. hehe. ape dia ingt aku xde duit???? ahahahha. gila action!! ;) Pastu nk check sume2 brg lah, dari sekecik2 accesories, kasut, tiara, and whatever lah kan. aku ni style sempoi. so xde request pelik2 sgt. haha. janji yg WAJIB tu adalah KAWENNNNN. kahkah

Haa, baru aku teringat! Dlm pakej yg aku amek tuh ada free mandi susu. fuhhhh~~ mcm sedappp ajek. buleh x aku telan susu tu ms mandi?? yekkk. geliiii! haha. tp xtau arr bila masa aku nk wat sume2 mandi susu tuh. replace dgn money $$$$$$$ ting ting ting!! boleh x akak wedding planner?? hikhik. sah mata duitan $___________$.

Last but not least, ada meeting AJK kenduri kawen aku nanti. akan dihadiri oleh sedara2 terdekat yakni adik bradik mak aku & jgk spupu spapat & sape2 ajelah. huhu~~excited beno fmly aku siap nk bkumpul satu fmly bagaiii tuk wat preparation kenduri nanti. thanks semua ^_____^


Love; Ciare =)


6 comments:

  1. debo2 la tu
    pejam celik jap je masa belalu

    ReplyDelete
  2. aura majlis kawin dah makin membara! chiayok2 kak ciare, xpayah nak turunkan berat badan. dah slim sgt dah tu!

    ReplyDelete
  3. ^^Neeza^^ betul laaah..ms sgt cpt blalu +____+

    ^^Ije^^ selim sgt??? erk! tipuuu..itu x benerrr..uhuk~~

    ReplyDelete
  4. a'ah btol tuh yang. yg wajib tuh adalah KAWEN..huhu. baguih arrr cyunk aku sorg neh. sejukkkk ati tunang ko nengok ko yg x byk demand neh ek...huhu

    ReplyDelete
  5. wohoooo
    kejap jek ek?
    tup2 pejam celik da 2 bulan
    berdebar2 bakal pengantin ni
    HAHAHA~

    =)

    ReplyDelete
  6. ^^Redblo0dSnow@Zie^^ hehe alaaa demand cover sikit2 lah kan..nti xpasal2 pas kawen sehelai sepinggang kalo berhabes2an.kehkeh..yg pntg pas kawen, duit muu duit ku...duitku duitku lah kan..kahkah..=D

    ^^Ilyanie^^ mesti la penuh debaran kalah salam lebaran dah ni..huhuhu =P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha