Saturday, March 21, 2009

aku sesat T_____T

Korg pernah sesat tak seumur hidup korg?? ajaran sesat adalah tak diambil kira 100% dlm konteks ini. kalo nk cita psl ajaran sesat sila beralih ke belog lain ya. bukan di sini. Actually, kisah aku yg sesat arinih adalah tak dapat diterima akal sama skali. aku pasti ada org akan gelak berguling2 sbb setembam ciare telah sesat dgn sgat bergaya arinih. huhu.

Erm kalo sape yg pasan, aku ada mention aku keja patutnya arini. well done sapa yg prasan mngenai hal yg tak berapa pntg dlm idup korg tuh. hihi. Ya ampunnnnn. sgt menggelikan ketiak betul arini. kesimpulannya aku tak pergi kerja sbb aku sesat swaktu nak pergi kerja. ada logik tak kat pikiran korg???

Ya Allah. apalah dosa aku smpai Allah gelapkan jalan aku utk pergi kerja td? Erk. tp aku terima aje. mgkin ada hikmahnya. ntah2 kalo aku teruskan mencari jln nak pergi kerja ade somethg bad happen rite? alhamdulillah aku selamat sampai ke umah.

Pagi td aku kuar umah dlm pukul 9 camtu. bdget kul9.30 camtu bleh smpai ar opis kat jln duta nun kan? But for some reason (psl maulidurrasul kot) the only one jalan yg nak ke jalan duta adalah ditutup tnpa pgtahuan aku!! helloooooo!! at least ltk laa kat iklan bertv tuh yg korg nk tutup jalan!! eeeei marahnye aku smpai berasap kuar idung. mcm naga dah koooooo ;n

So jln yg ditutup start dr sg.besi-susur nk ke jln istana/mahameru tuh. adoiiiii tensi bangat guweeeee!!! haishhh. Jadi, nak taknak aku TERpaksa meneruskan pjalanan ikot jln KL which is sgt aku tak tahu jalannye.

Okay malas nk cite part aku sesat. korg bygkan lah camne aku bleh TERlalu puduraya, bukit aman, dang wangi, bla bla bla, psr seni...bla bla..akhirnya aku stop kat satu caltex tuh then suruh tunang aku dtg selamatkan aku. hahaha. gile btul. at last dlm kul12 tuh br tunang aku jumpe aku. Owhhh penyelamatKuu..action kamen kUUUUU ;)
Percaya atau tidak?? masa sesat pon posing!! ahahahaha. harap xde sapa prasan aku ms ni. sbb aku main driveeee ajek. kuikui. bwk pon kelam kabut. nyaris langgo lmpu merah. kihkih. nyarissssss =D

Love; Ciare =)


4 comments:

  1. maulidur rasul minggu lepas la. mesyuarat raja2 kot?

    ReplyDelete
  2. ^^Lina^^ erm tah la lina. but kawan opis yg dr KL kata tutup sbb maulidurasul..xtau la den =P

    ReplyDelete
  3. oh semalam ade sambutan ape tah kat dataran merdeka. jalan kena tutup. terpakse pusing kat dpn cm.

    dah la jam! wuwuwu.

    ciare~~ jgn kate kan ko. aku y anak jati KL pun, bermastautin dari kecik kat KL pon selalu sesat dlm KL.

    hahaha.

    ReplyDelete
  4. ^^muniii^^ hakhak..mujurss mujurss..sbb ade geng sesat...sesungguhnya jln KL sgt memeningkan otak haku =(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha