Saturday, March 21, 2009

Aku Terima Nikahnya

Yes!!! dah boleh kawen. miahahahaha =D ni type desperate housewife ke hape?? hahah. erm ya betul. cita2ku adalah housewife. namun kpd sang suami, make sure u buleh bg i rm1000 tunai utk shoping, rm500 for makeup, rm500 for my car, rmratus2 utk vacation (op coss with you ;n), dan rmribu2 simpan kat ASB i. haha. ade beran??? okay. itu tipu. aku bukan mata duitan secara tanpa belas kasihan. tapi aku mata duitan $___$ secara berkala saje (ape mksdnye aku pon xtau maaa. h0h0)

Ehh lari tajuk lg! erm penyakit short-term-memori kekdahnya ;n. Okay back to the story. ulang semula yek, ijinkan guwe. YEssss!!! dah boleh kawen =D Sila lihat gambar di bwh. jeng jeng jeng ;)
Okay okay, aku tau korg pon dah ade sijil kusus kawen kan? almaklumlah, aku ni typenya suke wat keje last minit dlm situasi menggila nti. pastu mula lah meroyan sana sini sbb xsiap itu ini. haha. but anyway, lesen tuk kawen (?? lesen?? owh kebetulan lesen aku pon kena renew b4 kawen. hahaha ;n) dah siap dlm ms 2 bln 1 mggu sblm majlis. not bad huh? :)

Pada kekorg yg belom ada, sila lah amek cepat. tp org kata amek cecepat pon xde maknanye kalo lambat lg nk menggunakan sekeping kertas tersebut right?? contoh terbesar adalah tunang aku. dia dah ada sijil tu pd tahun 1999 iaitu masa aku form 3. haha. pndai2 lah korg kira sendiri brapa umur tunang aku yg masih muda tersebut =D. Ops! soryyy yanggg. I terumpat u. cowiiii ;) Tp oleh kerana ku xde lesen lg so dia wajiblah temankan aku tuk amek lesen aku. meanwhile dia bleh renew lesen dia yg dah expired tuh. kahkah. tulah sape suh u amek awal2 kan ke dah kena refresh blk ilmu tuh. miahahahaha. okay better i go 1st sblm merapu meraban lebih kronik. bye!

Love; Ciare =)


9 comments:

  1. dulu masa dpt sijil kursus
    rasa yes!! boleh kawin, tp bila lagi 2 bulan, borang nak mohon nikah pun tak isi lagi..
    terus rasa...susah nye nak nikah
    adooiii..pening...

    ReplyDelete
  2. ^^Dayu^^ hahah! tuh la..kite pon sama je..saje wat2 happy...padahal tau borang gile byk xsiap lg =P

    chill chill ;)

    ReplyDelete
  3. jap2..nk kira,,,
    hehehehhe....
    kita dah ader gak...
    tapi siap mase on that day kita kursus tu..
    huhuhuh...
    jom kawen!! dah lesen..hehehe

    ReplyDelete
  4. ^^Ann^^ wahhh awal jgk ann ade lesen tersebut yek? =P

    jom jom kawen!! hehe adep plak org ingt kite nk kawen berdua nti...kahkahkah...choiiiii!! ;)

    ReplyDelete
  5. awat kne renew ek... kite entah la.. sijil dah ade bertahun2 dah..tp kahwinnye xjugak

    ReplyDelete
  6. amboi2..da xsabar cia sorang ni nk jd wife incik Kerol eh..

    act yani ngan kamal da lame ambik..ms yani kt UKM lg..mmg betol cm xbest ambik awal2..
    tp nk murah punye pasal..hehehe
    tp ktorg punye tulisan JAWI lg tao..hehhehe

    ReplyDelete
  7. ^^FrameStone^^ erk?? framestone..jgn slh paham yek.renew tu bkn bermksud EXPIRED sbb sijil kusus kawen tuh valid selama2nye. so xkan expired punye. tunang kite sesaje je amek kusus lg skali sbb da lama sgt dia g kusus. so ni ulang lah lg skali. kang tok kadi tanya soalan memacam xde lah kelam kabut sgt ;)

    ^^Yani^^ ahaha. msti la xsabooo yani. lg 2 bln jer nih. kehkehkeh. erm tp dlm xsabo tuh mcm2 perasaan ade especially about psiapan T___T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha