Sunday, March 8, 2009

Alhamdulillah, mission accomplished =P

Assalamualaikum. ape kabo sume. hadoi sgt memenatkan otak arini. setelah hmpir 3 thn xdgr lecture rs dah benak sket otak aku ni. jenuh nk tahan bijik mata ni bg segar n bg otak sentiasa menerima input dr penceramah. huhu. whatever pon sumenye udah selesai n ade sedikit rs bgga sbb aku dah buleh kawen. ahahaha. padahal sijil xdpt lagik! ape kess ko ciare. aku sepak laju2 kang. hahahaha ^_^

Alaaa tp aku xdpt arr nk summarizekan ape yg aku blajo td sbb terlalu byk info diinputkn smpai xtau nk start dr mana. h0h0. so paham2 sendiri arr ape tajuk yg dorg ceramahkn ms kusus kawen tuh. nk tau lebih lnjut korg g arr sndiri. sape yg nk g kusus kawen yg selesa lecture hall nye, bagus penceramahnye, sedap makanannye (nk ltk ni no 1 dlm list sbnrnye. ahahaha ;n), selesa suraunye....pegi lah ke http://www.alshahir.com.my/ sbb bg aku situ okay. sape yg dok berdekatan ngn putrajaya bleh arr join. infact, org dr KL, kota damansara, seremban pon ade join. kenapa tidak kamu?? ^_^



hmm aku smpat snap 2 gambo aje. time ni pon sbb aku ngtuk gile tu yg kena lost focus kejap n snap sana sini. hoho. tp awas!! bukan slh penceramah aku ngtuk, tp mmg aku je yg xtahan dgr ceramah lama2. dulu2 ms blajo aku kan suke tido. soo ala2 sejarah berulang lg la kan. miahahahaha :'D

erm tiap lecturer guna method yg berlainan. ade yg pkai powerpoint, ade yg pkai ape namanye...OHP ehh?? tah la xingt plak. alaaa menatang yg cam dlm gambo tu. cam ade slide yg atas plastik lutsinar ltk atas chya tu. h0h0 =P

kedudukan aku xde la blkg sgt. barisan ke-6 kot. itu pon kira dpn. kat blkg ade byk lg kusi. aku rs hampir 200 org yg join. besar hallnye. so no worry. sgt selesa. kerusi empuk cam nengok wayg. patot lah aku pejam mate ajek :p kehkehkeh.

itu ajelah pengalaman aku sehari sntuk dgr ceramah. ilmunya sgt bguna. xsemestinya tuk org nk kahwin. utk pngetahuan umum pon ade. menuntut ilmu itu kan ibadah pd Allah swt =)

Love; Ciare =)



No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha