Monday, March 23, 2009

belon dan kami ^_____^

Sgtttt seronot tgk separa belon smlm ^____^. lebarnya senyum makcik! =P anyway, separa belon??sila baca smpai abes. kuikui. saja mau dera rohani korg (erk??). Jeng jeng jeng. best jgk posing2 tgh2 pns dpn org ramai. kihkih. smlm lah pestime aku g monumen alaf baru kat putrajaya tuh. i mean. slama ni mmg dok lalu lalang situ tp baru smlm jejak kaki ke situ. padahal psr malam btul2 dpn monumen alaf baru tuh. huhu gila dekat tp mls gila nk menjenguk ke monumen tu. cop! monumen tu ape ek?? kedengaran seperti seketul pkataan sejarah which is i dont like! yukss!! aku benci subjek sejarah ms skolah duluuu. eiiii rs nk telan2 aje buku teks tuh. ahaha. nyesal aku xminum air rebusan buku teks sejarah tuh, kalo x msti dah dpt A =P Okay balik ke pangkal jalan. Oleh kerana aku rasa pkataan monumen tuh xsedap so thats y xpenah pegi. sbb mcm bkn bunyi shopping complex. kahkahkah. Tp oleh kerana separa belon, maka aku pon pegi lah jgk kan. at least ade somethg yg aku nk banggakan kat cucu2 aku nti.

"Cu Cuu. dulu nenek penah pegi monumen alaf baru. best tau tgk separa belon pns dgn atok kamu. romantik sgt :)"

"Ye ke nenek?? tp nape xde sebut dlm buku sejarah??" erk! aku xsuke pkataan sejarah so aku xlayan soalan cucu2 aku. kahahkahkahgkah :D
yehaaaa. posing is my case of study okay. kahkah. very the gewdix kan. i know i know. tell me bout it =P ehh sapo plak pkai topeng love love tgh2 pns ni?? meroyan kekdahnya ;) u pink my heart ^_______^

okay okay pls stop the jokes. boleh x cabot topeng tuh?? sepak laju2 kang. hoho.

yes i know. jgn mention aku tembam gemuk whatsoever. aku akn reject sape yg komen aku gemuk. hahahahaha =D astagfirullahalazim. mengucap mengucap. terimalah realiti seadanya. bersyukurrrr masih cukup sifat :)

ni aku xtau ape namanye. tp dia terbang smbil mengeluarkan bunyi lalat@lebah. tunang aku ckp dia pkai mesin rmput. kakahkahkahh. pndai u wat lawak :P

sape tau ape ni?? ni lah separa belon. hikshiks. time ni aku rs nk kuar awal2 sbb kalo tggu smpai abes konfem jem bangat nti. so aku layan dr dlm keta ajelah. xsempat arr nk tgk dia fly fly gitu kan. dah la xsmyg asar lg. huhu. lepas tu we all pon menuju ke alamanda utk bershopping emas. ade less beb ;)


Love; Ciare =)


8 comments:

  1. amboi amboi(bserta jari) bahagianye die...knp la sian sgt muka die kn tepek mcm tu..hahahahaha

    cia..yani sgt rindu same Pak Tam skrg..wah terlebih lak aku ni..hahahha

    ReplyDelete
  2. ^^yanie^^ hakha..biar mukenye camtuh..bile dah rasmi kawen br bleh ltk muke full.egegegegege :>

    alalalalalaaa tiannyeww dia rindu sama pak tam....suh la paktam dtg sana ^____^

    ReplyDelete
  3. nak dtg sini?die sgt bz skrg..nk jwb msg pon xsempat..sbb tu kesunyian y amat...sabor je la..
    kang yani cr org lain kang..ahahahha

    ReplyDelete
  4. wah..gi tgk hot baloon bersama tunang tersayang ek..sorok2 lg..hihihi..

    ReplyDelete
  5. ^^Yani^^ laa yeke..bz sokmo lah dia yek...xpe sabarr sabar...tu baru dugaan cikit jew tuh...haippp!! jgn dok nk replace paktam ngn org lain plak...=P

    ^^Dee^^ hihi...msti arr kena sorok..huhu~~tak seprise lah nti..hehehe =D

    ReplyDelete
  6. mamat manakanh yg bertutup muka tuh...hehe

    ReplyDelete
  7. isk ciare.. mana ade gemuk mcm tu.. elok je :)

    ReplyDelete
  8. ^^Eya^^ ish mamat mana tah..sibukk aje tmpang glemer dlm blog i :P

    ^^Farah^^ erm yeke farah...TQ..tp still rs gemuk jgk...T______T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha