Monday, March 9, 2009

Bunga Bunga Cinta ^_____^

Sgt sekejap aku kuar mngubat hati yg xtenang td kan? muehehehe ^__^. ehh aku kan anak yg baik. dating kejap aje. lgpon smlm dlm kusus ade blajo org yg btunang xbleh dating berdua2an di tempat yg sunyi. (aku g tmpat sunyi ke td?? rsnye lbih 200 org dlm radius 50 m tu. hahaha ;n saja bkin saspen. kahkah). padahaaaaaal??? bkn sbb baik sgt pon (aku kan jahat. sobsobsob (T____T)). so pukul 6.15 dah smpai ke umah n tgk spa Q hehehe. walopon nympasssss sgt kat pelakon2 spa Q tu, tp aku tgkkkkkk jgk. hahaha. kesilapan teknikal tu. mak aku yg suke tgk, aku numpang ajekkk. cover baekkk pnya :'D
Sape neh?? ntah. xkenal pulak. saje je ltk gambo pempuan ni. gile glamors agaknye. kuikui. siannn dia, so aku glemerkan la dia kjap. ahahahaha :'D Erm ptg2 yg sepi lagi mulia disirami ujan yg rintik ni, raseee tenaaaang aje. InsyaAllah tenang ini akan berpnjangan. (padahal pg td bgai nk meroyan ckp psl xtenang. haha!) no worry. ciare is very tenang rite now. almaklumlah dah jmpe doktor tenang td. ^_^. (dush dush dushhh kena lempang. ngade2 sgt aku nih. hehe)

Tp kecewa skit lah sbb motif kuar arini xkesampaian. ape ko ingt aku saje2 suke2 nk kuar tnpa motif??? i mean motif selain shopping?? haha =D. td byk tmpat yg nk dituju tutup. adoiii susah nk berurusan ngn org2 melayu ni. cuti aje tutup, tutup aje cuti. ape dia ingat aku nk amek onleave sbb nk jumpe dia semata2??? very the melampau. akibatnye malang lah nasib kt org tu sbb aku xsuke org yg nk berniaga mcm xnak berniaga. boleh jln ye!! pd pendapat aku, org yg nk berniaga harus cuti 1 hari pd weekdays agar org boleh mengunjunginya smasa weekends sbb most people yg bkerja available on weekends. ini la tips bisness korg!! ape daaaa~~~aku tgk kedai yg mata sepettt ngn yg itammmm aje yg bukak. thats how they do it! (aku wat kelas management tuk bisnesman ni ;n). haah sunway lagoon pon tau cuti ari selasa and bukak ari weekends. cayalah ^_^ (bile ms aku g sunway lagoon?? wearing bikinis??? hahaha. OMG!!)

Last but not least, i'm inlove ^_______^
Sile jgn menyampah kerana ini adalah perasaan normal seorg manusia :) I'm inlove with myself (aku telah hilang perasaan ini setelah sekian lama dan aku telah dptkannya smula ^^). I love to be me and not someone else. Ciare, I'm sorry for not being you for a long time. I got u back and will never let go. Lastly, I'm inlove with Mohd Khairunizam. I love you sayang. I really do. Thanks for letting me being myself.......

p/s: terasa sebak tulis ayat di atas. ayat di atas bkn lah ayat2 cinta. tp adalah satu ayat ucapan terima kasih tak terhingga. I really mean it.

Sincerely;
Ciare



9 comments:

  1. ngeeee...bt ape sedih2...mcm x caya je...ko pon pndai sedih gk ek?? kekekee...sosososori

    ReplyDelete
  2. wahhh..
    I'm touched.. hukhukhuk..

    nak mencari chenta la camneh..

    ReplyDelete
  3. hahaha..same ler kte ciare. menyampahs giler nengok pelakon dlm spaQ tuh. tp x leh challenge tahap menyampahs zie nengok citer rona roni makaroni...tuh mmg tahap menyumpah² bile zie nengok weh..hahaha

    ReplyDelete
  4. baru lepas sms ko yg panjang, fuhh~~~

    ReplyDelete
  5. huhu bkn sng nk jatuh centa pada diri sendiri. wink*

    ReplyDelete
  6. sesungguhnya walaupun dok serumah, aku xtau apa yg terjadi pada ko...sorry sbb x alert...anyway, good to hear ko dah ok....

    ReplyDelete
  7. ^^Ruby^^ mmg la serumah tp ko blk kedah. huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha