Wednesday, March 18, 2009

The Coast

Assalamualaikum.
Wahhh ngntuknye. Dah pukul 10.30 mlm ni. smbil taip2 smbil tgk cite Betty Suarez kat 8tv ni haa. hehe. i likee cite betty. memberi kesedaran bhwa org xcantik bleh menandingi org2 yg cantik. Betty idolaku ^_^.

Erm. Hariku td sgt memenatkan. seharian berkejaran ke sana sini. Pastu dok nonggeng2 setlekan problem. nyaris dpt siap pukul 7. kalo xmau aku tido sinun kaedahnye ;n Actually kejenya xde lah siap 100% tp for now, sumenye berjln lncar. harap bleh blah dr situ a.s.a.p sbb aku betul2 dah nk sakit mental sbb....ade byk sebab2nye (T_T)

Okay okay stop about work okay. mari pikir bnda2 yg mgembirakan IAITU MAKANAN. hahahaha. patotlaaa berat aku xturun2 sbb bila susah hati aku akan mkn tnpa kawalan. Jadiknya, bila berat aku nk turun woi???? hahaha. sah something wrong with me. Tp, actually, JGN SALAH PAHAM okay. bila HAPPY pon aku akan makaaaan jgk. ahahahahahahah =D so xde alasan la aku nk kurus sbb i like to eat. tambah2 plak bila ada mknn yg aku xpenah cuba, lg excited aku nk mkn. hehe. yg pntg halal & berkhasiat. Tp kalo asik makaaan sokmo, berkhasiat pon xguna jgk, right?? But no food at night. Plg byk pon sekeping roti. Thats it!

Shut up! mari bercakap psl The Coast. Siang td aku lunch dekat The Coast, Plaza Damas. Erm kalo nk ikotkan tiap bulan aku mkn situ. tp skali sbulan ajelah sbbnye MAHAL. h0h0. skg kan kena jimat cemat & jg pemakanan. So, xbleh mkn slalu.

Best wooo mkn kat The Coast. (Sila beri diskaun pd sy bila dtg lg eh ;n). Foodnya sudah semesti adalah Westernggggg (haha. sebutan ganu eh. kahkah). Yg pntg berkualiti dan PURE sgt rs westernnye tuh. xdelah ko rasa mkn ciken chop tp ade bau kari. ahahaha (which means food itu tidak pure westernnya. hihi). Erm xsilap aku, The Coast ade 3 je kat msia ni. Kat Plaza Damas, Alamanda n lagi satu mana tah. kalo xsilap lah. kalo silap ampuuun ^_^

Having lunch with Dina :)

Suasana dlm The Coast. Erm msti korg ckp kedai ni tlalu kosong kan?? hehe mmg betui pon. aku rasa xramai org dtg sbb AGAK mahal. mybe org dtg sbulan skali je mcm haku. org len dtg awal bulan tp aku dtg ujung bulan (ape sebab tah??? hihik). But we all awal td. Dah nk balek tu ramai dah orgnya :)

Ciare at The Coast ^_^

Coke Light for me & Ice Lemon Tea for Dina..slurrrrp ;)

Fuhhh lapo aku tgk makanan mlm2 buta ni. uhuk. berbunyi2 parotku. ahaks. So ini Dina punya iaitu Set Lunch Chicken Chop kot. Ini set ekonomi lah kononnye. RM16.90 kot. Sori kalo salah. hikhik

And this was mine. dah masuk perot & sdg diproses. ahahahaha =D. So ini namanye Tomyam Seafood Spagetti. Harga 9.90 saje. Sedap weiii. terasa ketomyamannye. Sluuuuurrrpppphhh!!!

Actually ini adalah menu termurah kat sini. yg lain mostly rm20 and above. kalo awal bulan bleh arr amek yg mahal2 tu kan. tp oleh kerana ujung bulan so amek yg murah sajeeeee :)

So sape2 yg nk cube food ni sila2 lah kunjungi The Coast terdekat anda :)

Slmt Mlm sume. guwe sudah capek. mau tidoooo. tp nk abes tgk DESPERATE housewife dulu (nape aku pkai uruf beso kat desperate?? ahahahaha. gile!). Okay Okay Gudnite ^_^

Love; Ciare =)


9 comments:

  1. wahhh..nk la tomyam seafood spagetiii tuuu..uhuhuhuu..

    ReplyDelete
  2. Sluuurpppppp...sedap tauuuu =P

    aaaahh tertekan tgk gmba makanannnn..uuuu T_T

    ReplyDelete
  3. saya pun suka mkn sini. Dulu ada gak makan kat sini masa keje kat plaza damas nih....skrang nih dah lama dah tak gi plaza damas tuh...ciare keje kat damas ke?

    ReplyDelete
  4. ^^masviona^^ sedap kan? =P

    erm cia xkeje damas tp jraknye lbih kurg 2-3km dr damas..dekat saje..tiap ari pon bleh pegi =D

    ReplyDelete
  5. makanan tak pernah mengecewakan. aaa.. lapar petang2 gini tgk makanan dlm gambar kak ciare!

    ReplyDelete
  6. wah mcm sedap je..perot yani pon bekerut2 di saat ini..wah xnak mkn mlm!nak diet..tp post cia telah merosakkan segalanya!!!!tidak..

    cia..ns gorang ketam pon yani xdpt mkn lg..yani ingt smpi skrg tao=(

    ReplyDelete
  7. ^^Ijechan^^ hehe slurpppp sgt sodappp tauuu =D.hik saje mau kasik Ije tensi ;n

    ^^Yanie^^ alorh..yeke..xpe xpe nti bile2 yani dtg sini, kite g ngn paktam ngn pakkerol.wahihihi =D

    ReplyDelete
  8. yah..bagos2..cadangan y bernas..tp bile kah itu=( yani kan jauh diperantauan

    ReplyDelete
  9. ^^yanie^^ tulah..yani jaoh sgt..adehhh...adoii lapo laaa tringat ns gowemg ketamm..nyummmm..erk terliuurrsss

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha