Saturday, March 21, 2009

Dietke macam ni???

Owhh semalam aku sgt marahkan pd diri sndiri. aku xcintakan diri aku smlm!! (haha. over di situ ;n). Yelah! mana aku xbengang!! kata nk diet bagaiiii.........tp melantak mcm org somalia xmkn berhari2!! ahhhhh!! tensi. Ya Allah kau kuatkanlah smgt aku utk berdiet demi kesihatan hambaMu ini. Amin. Aku risau betul lah. asik nk mkn fastfo0d aje. eventho da lama xmkn fastfood but still rasa guilty babe! aduh~~~xkeruan aku sehari suntuk (fitnah! pdahal ade ati lagi nk mkn lepas tu. ahaha. cume guilty & kesian diri sndiri bila tgk cermin~~uuuuu)

Tapi sebenarnya bukanlah salah fastf0od tersebut. Xkisah lah ade melambak pon kedai fastfo0d di luar sana, tapi kalo IMAN senipis kulit bwg, mauuu bergelora jugak nafsu makan aku ni. hihi. Erm siang td (erk! smlm lah ;n) aku ngn all the gegirls g ar mkn kat luar. kata rehat pnjg time rehat sbb jumaat kan, so ape lg, jauhkanlah sikit langkah tu (langkah ape?? bukan jalan kaki pon) ke mont kiara. Ade kedai fast fo0d kat situ. WENDY's xsilap aku nama kedai tuh. alaaa lebih kurang McD jer. Tp aku suka dagingnya sbb digrill sesempurna mgkin. Which means no oily2 lah kan (alasan nk mkn sbnrnye tuh. kahkah). Eventho rotinye cam ramly bege tepi jalan saje, but well done! i like it. Bg aku ROTI yg tebal2 tu lagi jahat sbb itu yg menggemukkan aku sbnarnya.
Nilah set yang aku beli semlm. Beef burger kot. Nuggets tuh ade 3 ketul. mmg default dlm set tuh. air coke (OMG!! gula berlebihannnn. huhu~~). then fries tu add on tambah rm1.50 je. SEE???? ade hati lagi nk tambah fries bagaiiii?? aku lempang ko karang ciare?? ko nk idup lama x?? kalo nak jgn makan dah menda2 tuh okay! kalo nk pon biar skali dlm masa 2 bln. titik!! tidak boleh dirunding. tetttttttttt (T___T)

Okay. Nak sidai baju japs. ini bukan scheduled entry. haha gile! tak tanya pownnnnn ;)

Love; Ciare =)


6 comments:

  1. ala kak ciare, nak diet apa.. body dah slim lawa dah tu!

    ReplyDelete
  2. ^^Ije^^erk!! mana ade selimnyeee (T__T) dah kembang semgkuk dah ni...at least nk aarr capai weight zmn2 blajo dulu..ni dah terlajak 5 kilo tauuuu T__________T

    ReplyDelete
  3. woi betol la u makain slim.
    Apakah rahsianya?
    HEHE~

    Makin berseri tarikh da nak dekat ni
    uhuk uhuk uhuk

    ReplyDelete
  4. ^^Ilyanie^^ erk?? camno tau makin selim ni?? xde maknanyee selim..tembambam lahhhh T_____T

    ReplyDelete
  5. diet akak pn ala2 hancur lebur gak ihks! :P

    ReplyDelete
  6. ^^Neeza^^ sangatttt menyedissskan kan akak? T____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha