Saturday, March 28, 2009

Do Not Pull The Switch

1* Aku xpercaya korang akan tutup lampu@sumber elektrik mlm ni. Yelah, mcm adalah tidak percaya kan. Sebabnye, semua org tak semestinya berada di rumah pd masa tu. Kalo ade yg mandi ke masa tu, nak ke ko mandi dlm gelap sedar2 ada tgn extra tlg gosok ko mcm dlm cite antu. Ke ko tgh berak ke, mau terbantut kan?? haha. Atau pon ko dlm proses nk siapkan paperwork, xkan nk wat dlm golap kan?? mmg nyalakan lilin buleh, tp ade plak yg smpai tbako kang. Yelah, org zaman moden ni pkai lilin masa candle light dinner aje. Tah2 stok lilin pon korg xda. hihi

2* Kalo korg nak tutup pon, msti teragak2 dan tgk2 dulu umah lain dah tutup ke belom kan?? eeeeeekkkk jgn tipu2 K. =P

3* Hehe aku tau msti ada yg xpuas ati masa baca entri ni. erk?? anyway DO I CARE?? hihi

4* nape entri aku mcm cari gadohhh aje?? sebabnya aku sdg TERtekan dan aku mau suma org merasai tekananKu. Cian korg. hukhuk

5* rasa nk tgk wyg malam ni. Sah2 lah golap dlm tuu kan~~~hehe. jgn ada yg buat wayang pulak!! aku parang ko nanti!! hish

6* Aku rasa empunya put****ya konfem suke tutup2 lampu ni. Sbb dia dah lama nk buat camtu since dia realize hanya pembaziran aje kalo tempat tuh terang benderang. hihi

7* Aku xsuke gelap. bulan ni msti bil eletrik umah aku naik sbb aku asik psg lampu masa tido. takot maaa~~ Takpe sis, nti I byr bil letrik yuk.

8* Jgn terkejut besok kuar paper mcm2 kes rompakan, bunuh, or bombing ms sejam bergelap ni. haha. yelah, kita kena prepare for the worst.

9* So sebelum bgolap mlm ni, pastikan sume pintu tgkp dah tutup kunci rapat2. Kalo ade org ketuk pintu bolayan aje. Pastu jgn nak main2 lilin pulak. Ade yg terbako kang.

10* Erm sekian. hehe

Love; Ciare =)


2 comments:

  1. Baru jer lepas 1 jam lebih .. .apa yang sadisnya .. tak ramai yang menyahut seruan yang telah dihebahkan semenjak 2 minggu lepas.. kecewa giler ngan perangai sesetengah orang malaysia yang macam haram nie.. kalau pasal Palestine jer, bukan main lagi nak sumbangkan itu ini sampai masuk tv untuk dapatkan publisiti murahan yang lagi terus daripada SLUT! .. tapi dalam soal ini ... takde plak?? ... Dakjaat rasa, golongan yang pentingkan diri ini memang cilake giler...

    the end..

    ReplyDelete
  2. ^^Dakjaat^^ tuhlah psl dakjaat...kat presint 14 pon ade jgk yg degil xtutup lmpu..smpai we all jerit2 "tutup lampu!!" ahahaha. Pastu jln raya pon terang benderang..susah sgt ke nk totop lampu kan?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha