Monday, January 1, 2007

Fitness First: only RM49 for registration

Salam. Ada iklan tuk sape2 yg bminat mau sihatkan badan anda ;) Sila layari DI SINI utk paparan original. TQ =P
Salam semua,

Ada sesiapa nak masuk Fitness First (FF)? Kalau ada, please contact me.

Alkisahnye begini. Husband saya baru join FF bulan 2 yang lepas. Ikut kontrak kena aktif 12 bulan, lepas tu baru boleh terminate kalau nak. Tup2 skang ni dia kena transfer ke Kedah pulak (org gomen). Kedah takde FF.

Skarang ni dia nak transfer keahlian FF tu. Bayaran untuk transfer nama hanya RM99 sebagai pendaftaran (normal RM285). Dan monthly RM185 (macam yang husband aku baya selama ni). Tapi kalau nak tuka pun, lepas 3 bulan aktif. So meaning, kepada sesiapa yang berminat boleh mula bulan Jun.

Aku dh penah masuk FF tu sebab husband dapat Free Passes. Merasala guna kemudahan kat dalam tu. Best sangat. Ada gym (daa? ni benda wajib ok..ade yang kayuh, lari, jalan, pijak2, goyang2 dan lain2 lagi), studio tarian (macam2 tarian, dari lemah gemalai smpaila se-hardcore2 tarian, amacam? ada berani?), kelas yoga, sauna, mini bar (macam2 minuman for FREE), dan bilik persalinan yang serba lengkap (locker, shower with bath cream and syampoo, hair dryer).

Kepada yang berminat tu, bolehla contact saya di 012-5986140 (ruby) atau 012-5650212 (Shahir-husband i)


Love; Ciare =)



5 comments:

  1. alamak...
    seremban takder FF laa..
    kalo tak...dah slambee sebatt...

    ReplyDelete
  2. owh semban xde FF yek..alaaaa...huhu~~meh arr dtg KL ;)

    ReplyDelete
  3. Alaaa takde ke yang berminat? murah ni...kami sanggup bayarkan separuh dr rm99 tu...

    ReplyDelete
  4. Uiii...murahnyer...syg aku dok kuching nyau² ler yang..hahaha


    :P

    ReplyDelete
  5. ^^redbloodsnow^^ hihi..zie syok oo..situ bleh sauna free..mkn free...hihi..pas senam mkn, elok lah tuh ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha