Wednesday, March 11, 2009

Happy Birthday Kakrubi ^_^

Salam pembuka bicara.

halo dunia :) kamu ape kaba?? sihat? bagus bagus. arini tanggal 11 mac 2009. ade birthday somebody. sapekah??? ni ha org nye.....tadaaaa~~~
Bkn yg baby itu tp yg megang si kyrin tu. hehe. arini arijadi kakrubi yg ke.....................xyah ckp laa. anggap je dia sweet 17 :p saje letak gambo ni dgn iringan doa "moga kamu dpt baby dgn segera & slmat walafiat =) aminnn". mlm ni celebrate ngn spagti eh ^_^. wat spagetti biasa satu ngn creamy mushro0m satu eh. aduhhh hancur diet aku gini. haha

alaa x aci ko smbut anniversay kawen sama ngn besday. aku kalo nk kawen time besday aku kang kena tang 1 Ramadhan plak. adehh. tp ok jgk kan. jimattt duit kenduri. ahahahaha ^_^.

Love; Ciare =)


2 comments:

  1. tanggap 11 mac???eja biar betul..hihi..thanks sis..ucap je ke? xde hadiah ke? hihi gurau..aku paham ekonomi ko skang..byk benda lg ptg nk guna duit..mlm ni set spegeti makaroni..aku cdg nk bakar ayam alaa kenny rogers ruby's style..tp mcm tkt lmbt lak tggu ayam msk..

    ReplyDelete
  2. sedih x smpt snap gambo dinner kita mlm tu...sume kebulor x nyempat2 nk makan masakan aku yg delicious tu..haha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha