Thursday, March 26, 2009

Hati Berbunga2 Riang ^__^

Oleh kerana damn happy yesterday.....^____^....kena lah ade acara yg happy2 jgk. Selain bersyukur & insafffffff yg teramat, tetiba rasa mau mkn. (hehe ade kena mngena ke mkn dgn kes ini?? hahaha. xde kess ape pon konfem suke mkn jgk ;n)

So pas siapkan kad atm maybank cherry aku smlm, trus blk anta kakak aku. nk g wat kad atm cimb rasa mcm dah lewat pulak. almaklum lah, kat bank always ramai org. capek bangat guwe smlm. huhu. after aku anta kakak aku balek opis, aku pon memanjangkn kaki & membazirkan myk keta utk sggh ke alamanda. (xdelah mbazir sgt sbb alamanda harus kulalui jika mau pulang ke umah) Sooooo motipppnyew adalah utk beli mknn yg lazat & tiket wyg. Smlm kan rabu. ehem2. so murah sket.

lalalalala~~aku pon belanja kakak aku ngn abg ipar akuu tgk wyg. sbb dorg pon turut bersusah2 demi menjayakan misi mencari beg duit yg ilang~~~Okay wyg akan diceritakan dlm entri yg lain k :) yg ni nk tayang mknn kat korg duluuuuuuuu. time2 cenggini aku tauuu korg tgh berlapooo kan. hehe. saje mau bikin jiwa korg terseksaaa. muehehe. jom layannnn ^___-





yummyyyyyy..slurpppppppp....hehe gamba tgh mkn ade, tp seksi youuuuu. xpkai tdg arr ms mkn. kalo x bleh tepek sini aksi2 rakus menelan donat big_apple nih. kehkeh

Love; Ciare =)


7 comments:

  1. yang last tu nampak sedap je.huhuuuh

    ReplyDelete
  2. ^^Atty^^ memang sedappp donut yg last tuh..namanye alien :P fuhhhhh~~~sumpah sgt sedap tuh psl beli dua..muehehehe...

    ReplyDelete
  3. betul..betul..betul...sgt sedap sampai mjilat jari...('',)

    ReplyDelete
  4. tak sedap pon, cuba ko beli lagi aku nak rasa betul2..hihi

    ReplyDelete
  5. ^^Nana^^ =D

    ^^Ruby^^ caitttttt...xsedap konoooonnnnnn..ngehehehe ;)

    ReplyDelete
  6. whoaaa!!! yg lain tuh zie x herannn n x kecur...si aliennnnnn tuh yg zie tercur meliorrr koo..haiippp!!! ko wat aku ngidam nk mamam alien laa yangggg


    haippp!!! hehe

    ReplyDelete
  7. ^^RedbloodSnow^^ kehkehkeh..tau xpe...sajerrr jerrr bg peminat2 alien nih kecurrr tgk....huhuhu..sedapppp..slurppppp~~~mkn pon dgn rakussss..kehkeh =P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha