Wednesday, March 4, 2009

Jalan2 dgn Mak :)

Adoi! crita sudah basi maaa~~hehe tak kire tak kire mau tulis jgk. ini sbb kes mls nk transfer la ni. jenuh cari bluetooth aku akhirnya ketemu jua.

Jumaat lepas after work, sesampai je umah trus ajak mak ngn kakrubi kuar. almaklumle baru gaji time tuh. nk senang aku bli kan aje brg2 tuk mak sblm duit aku abes dishoppingkan miahahaha ;) So, we all pegi ke Tesco kajang aje. beli 2 baju kurung tuk mak. Raya lmbat lg kan?? tp dah ade 2 baju kurung plak tu. dasyat mak aku ;p anyway saje bli baju baru kat man utk event2 yg akan berlangsung x lama lg. kalo beli kain kang nk upah jait lagi, so aku beli baju kurung siap aje sudah~~

Sesudah balek shopping lbih kurg pukul 11 dr tesco kjg, kitorg dah lapo bgt sih...siap krukk krukkk~~bunyik perot aku ;n Ape lg?? sggh maple laaaa. Xtau nk g mamak mn so pegi la yg kt blkg mydin, presint diplomatik putrajaya tuh kan senang. 200meter aje dr umah :)

anak sape ni???!

my mum :) ehh mn kakrubi?? ;n

Aku rs aku mkn roti canai mlm tu. lapo sih. lgpon dah berbulan xmkn roti cnai. sdp :) Sesudah itu, kami pon pulang smbil kekenyangan. ^_^

Love; Ciare =)






5 comments:

  1. lama jugak x sentuh roti canai

    ReplyDelete
  2. hehehe..mak ko sporting eh ciare..bestnyer ada mak..akak?? huhuhu...dh xde..

    ReplyDelete
  3. ^^Neeza^^ sentuh jgn xsentuh..tp susah nk cari roti cnai sodap kt bandar2 ni..wat sndiri kt umah lg sodappp =P

    ^^Dee^^ hehe sporting morting la jgk..tp dah xlrt jln sgt tuu...kena ade backupsupport iaitu tongkat & wheelchair..~~

    sabar ye akak..at least akak dah ade fmly =) ciare ni bujang trangtangtang pastu mak pon dah saket..sedihnyee =(

    ReplyDelete
  4. komen ni tiade kene ngene ngn entry ye..hehe.

    dulu ciare follow akk gune blog lain ek? bukan gune blog ni kan..

    ReplyDelete
  5. ^^Eya^^ =P

    ehh blog yg mn satu kak? ciare mmg ade bbrp blog tp pkai ID yg sama...hihi...yg lg satu tu http://ciareadventurelife.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha