Monday, March 2, 2009

Kak Long congrats for the new born baby =)

Sambungan.........................

Okay merujuk kpd entri sblm ini, kitorg bjaya smpai ke umah k.long dgn menaiki teksi setelah memarkirkn kereta di mines. haha!! mines?? wattaheck??!! huhu. aku pon rs cam siottt aje. memula g ngn keta, alih2 smpi umah k.long naik teksi. nak tau ape crita? scroll la ke bwh babe rajen2 sket mbaca. korg ni msti xtau membaca itu adelah tips menghindar penyakit nyanyuk. ko xnak nyanyuk kan?? hah sile baca sume apekejadah aku taip ni ;p

Sesampai sajee di umah kaklong, kami bertukar2 pelukan dan ciuman. (senset la pulak ade bab2 peluk ciom ni. miahahaha ;n). Ape lg? xhenti2 lah kami berckp2. kaklong plak mcm org x branak je aku tgk bukan main sihat lg. Alhamdulillah. rezeki ko kaklong sbb melahirkan anak mu dgn mudah =) Syukur. Lepas bckp xrenti2 pung pang pung pang (mcm main penampo bunyinye ;n) kaklong pon cite mcm2 start dr dia rs sakit2 tp mcm xde tnda2 nk bsalen, smpi g ospital, pastu ade plak doktor2 pelatih wat eksperimen k.long, then dtg pulak doktor yg sbnr, masuk labour ro0m and thennnnn.......selamat bersalin dgn kaedah normal :)

So ini lah dia kaklong dan babynya, muhammad falah. Congrats again kaklong. mmmuah. kamu jht kerana menjadi silent readerku tnpa jejak ;n

kaklong a.k.a faizah. dia ni kwn ms kat upm dulu. bilik dia depan bilik aku@roomate dd dudu. kira jiran tetangga arr kan :)

muhammad falah :) Welcome baby. mmuahhh!!

Owhhh terkenang kembali xsmpi setahun yg lepas kite beramai2 pegi kenduri kawen k.long =) mari imbau semulaaaaa..hehehehehe. tp ms tu aku bkn blogger yg rajen lg. masih thp mls2. haha

k.long yg comei. i geram tauuu ;n

pelamin yg sgt superb!! i likeeeee :'D

cucu, mumu and dudu during kaklong's wedding =)

Menurut k.long tarikh kawen dia 31 Mei 2008. ehem2!! mcm bestttt je tarikh tu kan k.long kan kan kan :'D

eerrrr tetiba rs ngeri ;n. Bye =D

Love; Ciare =)






7 comments:

  1. wah
    rase mcm baru smalam gosip2 joyah2 kecoh2 d majlis kak long.
    tetiba dah dpt baby dah.
    cepat nya mase berlalu kan...

    haishhhh

    ReplyDelete
  2. ^^murni^^ tu lah psl muni..cptnyeeee ms berlalu..cam tidak percaya..owhhhh thn ni sudah 25...huhu..xpe xpe...sume org pon makin tua, mn ade makin muda ;)

    ReplyDelete
  3. cantik tol dia eh..pakai baju pengantin warna merah..bb cute..sesuailah tu..

    ciare..akk nyr besday 31 mei..mmg bestlah tarikh tu..hihihi..

    ReplyDelete
  4. ^^Dee^^ itulah psl..sgt kiut kan ibu ngn baby nye tuh :)

    yeke? wahhh tarikh lahir akak cam besfren kite lah. knfem ingt smpi bile2..insyaAllah jgk ade org akn naik pelamin tarikh tu nti...

    ehem ehem. sape yek? =P

    ReplyDelete
  5. ade la org makin muda












    benjamin button

    keh keh :p

    ReplyDelete
  6. kaklong ke tu? huhuhu
    baby kiut laaa erm itut muke daddy hehe tapi nanti besar lg cket musti itut muke mama nye lak hihihi

    huhu nak ulang lagi, kak long ke tu? uwaaaaa

    ReplyDelete
  7. ^^Mumu^^ alaa xtgk la cite tu ;n

    ^^Dudu^^ iyeeeee itu adalah kaklong =P comeiiii tau baby kaklongg..kecikkkk aje...rs nk ramas2 hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha