Saturday, March 7, 2009

Kursus Kahwin - Part 1 =)

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum suke ^_^

Adoi msti korg da bosan dgr cik ciare dok mmbebel pasal kusus kawen for these few days right? hihi. alaa korg jgn la eksyen. aku tau ar korg dah ade sijil kawen. siap da kawen n branak pon ade. hehe. aku aje yg baru terkedek2 nk amek kusus ni haa. itu pon dlm keadaan yg terdesak setelah dipush scra gns oleh mak aku. slagi xamek dia akn bertnya start aku bukak mata pg2 smpai la aku pejam mata sblm tido. haha ^_^ mak..mak..itu lah mak :)

So puas la ati dia arini aku pergi jgk kusus akhirnya :) well done ciare, well done! anyway arini blaja tajok akhlak, kesihatan n bgaimana hadapi stress. Okay lah jgk kan. xde lah excited beno aku dengarnye. yg pntg dgr aje n simpan kan dlm ati. xyah nk salin2 nota ni. very not me salin2 nota ni. almaklumlah setelah 3 thn asyik menaip ni aku xreti dah menulis ;n how arr?? kihkih. melampau di situ ;n

Part 1 - Akhlak - Oleh ustaz pen. pngarah ILIM rsanya. not bad lah. dr awal dia buat lawak smpi laaa abes. adoiii smpai kembang pipi aku asyik gelakkkkk aje :'D ko tau je lahh aku gelak kurg sopan sket. jenuh i cover uuuu =p

part 2 - lepas asar oleh Doktor ape tah. dia cite psl kesihatan ngn how to handle stress. erm almaklumlah doktor kan. cara dia ckp pon senadaaaa aje. haishhh. nk wat cmne. tahan jelah mata jgn bg ngtuk. lawak pon gitu2 ajelah. yg klako nye dia suke tanya soalan. pastu sume org kna jwb. kalo ade dlm 200 org??? mau dekat 15 menet br abes. hadoii. abes masa camtu aje. sabau je doktor. huhu

ehh mn bleh ulas byk2 nti korg tau arr ape yg ade dlm kusus. private n confidential tuk bakal pngantin okay =P

Erm tujelah yg aku blajo td. selebihnye besok. sehari suntuk. owh! jgn lupa bwk shawls sbb gile punye sejuk. last but not least, inilah muke cik ciare pas kusus kawen :)
xtau ape motip aku tgkp gambo nih. hehe. ms ni drebar g mana tah. huhu ;n

Love; Ciare =)



5 comments:

  1. garangnya muka... kalau saya .. takut nak ayat.. whahahahaha! ;p

    ReplyDelete
  2. ^^Dakjaat^^ ahahahaha :'D garangke?? tu arr..bukan senang nk ayat cik ciare..muehehehehe =P

    alaa bkn garang tuu, but lil bit serius n matured pas dengo kusus kawen. dah terasa bakal tgjwb yg akan dipikul..

    ceeewaaahhhh =P

    ReplyDelete
  3. cewahh~ semangat kejap ke lame tu? hahahahahaha! jangan jadi macam roslin hashim sudah .. eheks! ;p

    ReplyDelete
  4. waaaaa dh pergi kursus kawen ek? x lame dh la tu ek.hehehe

    ReplyDelete
  5. ^^Dakjaat^^ ish xbaik doa ciare camtu tauu..=( doa lah moga ikatan kitorg suami isteri kekal hingga ke akhir hayat n ke anak cucu n aman damai bahagia n dijauhkn dr sengketa dan pergolakan..huhu..doa pnjg2 sket okay =P

    ^^Farah^^ a'ah xlama dah (blushing) :">

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha