Monday, March 30, 2009

Lunch at The Manhattan Fish Market

(Scheduled entry #2 for this day ;n)
Aresehe~~~hikhik. Fuhhh smlm I lunch kat Manhattan kooo. Shopping di KL lunch at Manhattan. Msti lah naik Jet Peribadi pegi Manhattan kaaan. hahahahaha. Gile?? Manhattan Malaysia pon mkn pd harga yg mahal bg aku kalo pegi Manhattan kat obersea nun betul2 mau makin botaking laaaa tunang aku. hakhak. Ni pon kecoh nk pegi pusat rawatan rambut Yun Nam kann.. hahahhaa (Astagfirullahalazimmmm, camno TERngumpat tunang sendiri ni. xelok tauuu ;n)
at ampang park sajeee :)

controll cungggggg. hakhakhak. dah cntrol2 pon xde cun2 pon haku tgk. wakakakakakakaka :D

alamak TERfokus org belakang pulak. ahahaha. Cowi yunk :p

Ice lemon tea for two ^_-

fuhhhh~~~ape tahh nama menu ni. lupa daaa. siap bako2 dgn penunu bunson lg. kahkah. mcm dlm lab kimia pulak. eiiiii I dont likeeee chemistry wokeh. Serius!! Menu ni didatangkan dlm kuali separa leper. Lunch for two :)

Nyum Nyummmmm. sedappppp but a litle bit muak lah kan sbb cheesy and penuh mayonis sana sini kan. But I likeeee makanan yg menggemukkan. ahahahaha. gila!

Actually, nk g mkn kat kedai yong tau fu kat area ampang puteri hospital tu. But, ontheway tu aku ternampak Manhattan punye kedai kat simpang 4 ampang park. Tiba2 TERcakap "Erm makan kat manhattan pon sdp jgk ek". Huhuhu seriyesss aku nk ckp dlm ati sajek. Tp mamat tuh terdengar pulak. Ape lg?? dia sanggup u-turn kat dpn KLCC, pastu u-turn balek, pastu terlepas jln masuk parking then u-turn lagik. wakakakaka. Tetiba aku rasa semacam berlakon CInta U-Turn smlm kahkahkah =D

Wellll, demi cinta lah katakan yeeee. sggup uturn smpai pengsan. huhu ~~ anyway girls out there, masa bcinta ni lah korg kena duga pasangan korg teruk2. Bg dia pressure macam2. (tp dari segi duitss tuuu jgn arr kan. bpada2 lah weiii. nanti duit dia abess korg jugakkk sosah. huhu~~). Yelah, kiranya praktis lah kan, utk masa depan. Ajar dia erti kesabaran melayan pempuan. kehkeh. memandai je haku ni. huahuahuahuahua. Bye!!


Love; Ciare =)


3 comments:

  1. ^^Atty^^ nyummykannn :)

    ^^Neeza^^ mmg sdp. tp kena make sure btol2 lapo br mkn..kehkeh...part plg mnarik, dia bako udang tu pkai penunu bunsen dpn kite...wakakakaka =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha