Monday, March 2, 2009

Misi bersama Lina =P

Assalamualaikum pembuka bicara =)

ecehh. sedikit berhemah aku pg ni. alhamdulillah ;n Erm ujung mgu yg baru saje menutup tirai ni di isi dgn aktiviti2 berguna & jgk yg xberguna (huhu. xtau nape xbguna) bersama teman2 dan jgk bkn teman sebaliknye teman tp mesra. (eh??) mioooooowwww ;)

Okay kite mulekan dgn aktiviti bersama teman =) aktiviti aku kali ini bersama seorg teman utk pegi ke umah teman (apesaaaaal aku asik ulang2 word teman?? bosan betui!). Actually on last saturday, aku bersama Lina pergi ke umah Kak Long (haaa kan senang straight to the point) sempena majlis akikah baby kak long. wahhh dah masuk usia camni asik pergi kenduri2 yg alaaa2 alam dewasa. Pegi umah org btunang, kawen, pregnanat, bersalen, cukur jambu etc. huhu. Lg 2 mggu pon aku akn pegi ke majlis perkahwinan our BFF. Our? yup our. Sbb we are putri tujuh atau pon tujuh serangkai. huhu. sume adalah BFF kan korg? =) sape yg nk kawen lg 2mgu? erm tamau heboh2 nti hilang seri ;p (aik? ape lak kena mngena ilang seri? hahaha). Ok smbg balek pd cerita asal.

Aku amik Lina at UPM around 4pm la camtu & terus merempit lajusss dgn Wira Biruku (sejak bila aku tuka keta? hoho) menuju ke Mines sbb we all kenalah beli adiah tuk baby kaklong dulu. Sampi je dkt mines ade sesuatu berlaku. Adoi pnjg citenye tp dipendekkan maka beginilah jadinya. Tayar wira pncit tp aku xsedar, pastu cari parking dulu, pastu calling2 encik tunang yg sdg bkerja, mls nk pikir so aku ngn Lina g makan. hehe boleh???? tgh2 panik tu g makan dulu plak. Hahahaha. Kitorg mkn di mana?? Di sini laaaaa mn lagi....SUSHI KING =)



Hehe. pas mengenyangkan diri kitorg pon g arr cari adiah tuk baby k.long cpt2. Keta rosak td camne?? ape lg? kitorg naik taxi arr. hehe. sbb umah kaklong dekat saje. so aku biar kan aje keta wira yg pncit tu kt parking mines. biar la wira tu menunggu penyelamatnye smpai.

~~akan bersambung =P~~

Love;
Ciare =)







2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha