Monday, March 30, 2009

Misi Impossible ;)

(Scheduled entry #1 for this day ;n)

Assalamualaikum. Ciare In Da House!!! hikhik. poyo sgguh sbb I dont like word In Da House tuh. Tp aku sebut pulak. Cait!! ;n

Well done well done...Ari ahad iaitu smlm mission imposible aku telah menjadi possible. I very like okay (hancuss lah bahasa. mtk2 teacher aku xbaca blog aku. kahkah).

Apa dia mission impossible aku smlm?? hehe sudah semestinya 100% psl kejadian yang bakal berlaku bulan 5 nanti kannnn. uuuuuu~~~~nebess nebesss ;n

Semalam jenuh jugaklah berperang sana sini dgn penjual2 sekitar KL tuh. Almaklumlah, aku ni cerewet lah jugak kaedahnya. Kata ade tema kan?? so ape2 pon barang nk beli kena ikot lah tema. lagi mau paksa2 aku beli kaler lain. aiiiiii marah nya aku. mau aku suapkan kasut tumit aku dgn penuh perasaan kasih sayang kat penjual2 yg xreti bahasa tu.
iklan ;) ciare the on the go model. wakakakakaka. gelak sama diri sndiri. nk wat camno. penah jugak bercita2 jadik model. haishhh ;) Btw, ni baju aku pkai smlm. Sah2 ikot tema kannnnn. wakakakakaka. puiiiiiiii!! kehkeh

Ape2 pon akhirnya aku berjayas jugak lah mendapat apa yg aku mau. tada~~~opkosss tiada siaran langsung atau unplugged di dalam belog. ngeh ngeh. surpriseeeeee :'D

Sekian saje mission impossible ari ahad yg pnjg :)

Love; Ciare =)


3 comments:

  1. cntk2 baju dia..mmg suke yg ade talipggng ek? mau kasi kempis poyot

    ReplyDelete
  2. ^^Eya^^ lawo ke baju tus?? TQ :) alaaa belt tuu actually utk xnak bg baju tu kembang..sbb baju tu mcm baju pregnant kaedahnyee kalo xpkai belt..mau org salah sgka kite preggy kang...haishh...nayaaa~~~

    ReplyDelete
  3. chomell1! kamu mmg pandai bgaya ok ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha