Friday, March 13, 2009

My Wedding Planner ^_^

ape?? wedding planner?? biar betik!! huhu. ops!! tersangat terkojuts smpi lupe beri salam pd blog tersyg. (alaa mcm lah blog reti jwb slm. xpe2 kalo cmtu aku beri slm pd reader =P)

Assalamualaikum ^_^

Aishhh korg jgnlah diserang pnyakit heart attack plak nengok tajuk entri di atas. hoho. ehh tp betul hape. aku ade wedding planner. nak tau sape??? jeng jeng jenggggg.......

AKU LAH WEDDING PLANNER UTK AKU. KAHKAHKAH =D hihi. tp xpe pasni insyaAllah kalo ade rezeki lebih, aku akn melanjutkan cita2 aku utk jd seorg wedding planner yg bjaya ^_^. tp bkn sng korg....korg ingt senang???? hish..ya amaaaat susah. tp xpe. keje ape yg xsusah kan. aku rela jd wedding planner dr keje yg aku kejekan skrg. muehehehehe ;n

Brrp ari lepas, aku ade dpt flyers psl wedding planner ni. senang ajeeeeeeee. korg bagi je wedding planner tu RM18,000.00 and then dia buat sume keje tuk ko. meh aku senaraikan. sbb bg aku agak menarik =P (huhu tetiba aku promosikan pulak iklan tuh. uhhh aku dengki so aku xnak gtau korg camne nk kontek org tu. miahahahahahahahaha. ni mmg penuh hasat dengki nih. h0h0)
- 3 baju kawen for pasangan -
- mekap 2x & aksesori -
- fotography and album edit2 sume-
- pelamin anganmu -
- catering tuk 1000 org -
- kad kawen 1000 keping -
- dulang hantaran 12 bijik siap dihias -
- bunga telur@pahar tuk ltk kt plamin -
- rasanye ade goodies skali -
- hias2 tempat mkn beradab -

pastu ade percuma 3 benda. aku xingt plak ape mende tu.

So ape kata korg?? mcm bestkan? aku rasa tuk harga di KL agak murah lah. tp kalo harga kat kampung aku kt perak nun WAJIB la MAHAL korggg. huhu ;n

so sesapa yg teringin nk pakej RM18k yg aku cite nih, memandai la korg carik sndiri, sbb aku dah buang flyers tu. sbb aku kan wedding planner tuk wedding aku! ape keeeess aku simpan flyers tu. ahaks =D

Love; Ciare =)


11 comments:

  1. alaaa nape ko buang?? nakkkkkkk :p

    ReplyDelete
  2. mak aih 18k????
    tp goyang kaki je la kan

    ReplyDelete
  3. lengkap! tapi nk wat kak ciare la idola, jadi self wedding plannner. baru mantap! huhu.

    ReplyDelete
  4. ^^mun-e^^ haih?? since when ko tukaq username? mueheheh..alaa aku xsimpan sbb flyers tu ade attachment gamba2 18sx utk org da kawen..eiii geli haku..yekkk =P

    ^^Neeza^^ tulah psl..18K..huh lepas g haji x? hihi..tp bleh relaxx aje lah..org lain yg tlg pikirkan sume prob..alangkah bestnye =)

    ^^Ijechan^^ erk?? nk wat idolan? alaaaa segannye =P uuuu~~alaaaa akak nti bkn yg grand2..kendri bese je...jgn bg high expection..kna expect yg plg rendah. huhu

    ReplyDelete
  5. aik? bukan ko kate xnk berbisnez?

    ReplyDelete
  6. ^^Lina^^ nape ek aku rs bukak butik@andaman bkn kategori bisnis?? em mybe sbb aku sgt cintakan keje ini dr keje aku skrg. So butik@andaman is my future career n not biz. Biz tu bg aku cam jual brg ke mlm ke..huhu..ni from my personal perspective only =D

    ok tata ols. mau pulang berjumpe cinta ku..kahkah

    ReplyDelete
  7. nmpknye ko xtau rupenye. butik@andaman adalah bisnes. sbb tuh aku kate 9/10 daripada ekonomi dlm islam adalah berniaga. ni masuk dlm kategori servis.

    mcm wedding planner ni pun biz, dia tawarkan servis dia utk handle persiapan majlis on behalf of pengantin.

    ReplyDelete
  8. servis yg wedding planner tuh tawarkan xla mahal. ngam2 ngn keadaan sekarang n ape yg diaorg tawarkan.

    wedding planner nih seswai utk org yg xde mase nak wat persiapan kahwin. tapi kalo nak puas ati sbb kawen skali seumur idup, better wat sendiri.

    aku penah jumpe wedding planner yg harga 25K. xtau la servisnye gempak mane ;p

    ReplyDelete
  9. abis tu kalo bkn bisnes, ape lg? igt nk buka butik@andaman tu free?? kekekeee...aku nk jd tukang sibuk time kawen ko bole??? wakakakakaaa..(x lawak pon...iskkk)

    ReplyDelete
  10. ^^Lina^^ xkire xmo jgk pkai term biznes..wakakakakaka =D

    ^^Mawar^^ ko nk jg tukang sibuk?? DIALU2KAN PD SAPE2 YG NK JADI TUKANG SIBUK.aku suke je.baru meriah nt.probnyeeee ko jgn xdtg pulak ;n

    ReplyDelete
  11. wah ko dah take over cita2 aku dulu bukak butik andaman...tapi aku rasa ko lagi seswai sebab ko suka mekap..nanti bolehla ko jd mcm ruby (bukan aku)...bgaya sakan depan customer..haha..aku lak dah bahagia dengan small biz aku si manik2 ni..hope ko dpt capai cita2 tu soon.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha