Wednesday, March 4, 2009

Ptg Yg Damai =P

السلام عليكم
Setelah sekian lama, akhirnya merasa jgk suatu petang yg damai =) nape? erm sbbnya smlm xperlu berperang di atas jln raya. Aku sgt pelik bin ajaib kerana bukan saje xjem malah xde pon kereta yg menghalang laluan aku balek ke putrajaya. Alhamdulillah. Cume ade la sikit terganggu kat susur2 yg mghala ke KL tp cikit aje. Jln ke KL masyaAllah, xpyh bayangkan lah betapa jem nye. Yg penting hati aku berbunga2 aje. Mana taknye, hmpir tiap ari aku bukan saje berperang atas jlnraya tp dlm keta tu toksah byglah betapa dasatnye mulut aku sbg pempuan typical yg suke membebel bertambah2 pulak dgn perkataan2 yg xspatutnye kluar. huhu. Mari aku buktikan betapa x jemnye situasi aku ptg smlm ;)

haaa! korg tgk lah sndiri. lapang btol jln aku balek. siap bleh snap2 gambo tu. terbukti line clear ;p kalo ari2 biasa korg jgn mimpi la nk nmpk permukaan jln tu. Aku rs patutnye 3 lane dah bertukar jd 6-7 lane ;p

h0h0 kereta berpusu2 menghala ke Kl

Erm tetiba aku mule rs gelisah. korg tgklah betapa jemnye jln ke KL. maksudnye andai kata aku akan duduk di KL nti pas kawen dan keje plak kat opisku kt serdg or client-based di putrajaya, maka disaster lah hidupku sbb membazirkn 2-3jam atas jln tiap ari bukan?? adoiiii xnak dok KL xnak dok KL. Wahai kanda, dinda xmau dok KL. sgt terseksa fizikal dan mentalku sbb asik mengeluarkn kata2 kesat slama 3 jam sehari. huuuuu =( kite cari umah area yg bkn KL tau! xkesah arr memana. uuuuuu guwe nggak bisa (T_T)

Love; Ciare =)






5 comments:

  1. d saat ko bahagia krn x jam smalam, ade org lain sedang berduka krn tperangkap dalam banjir :(

    KL banjir la smalam ciare. cube bace paper arini. sbb tu x jam kat jalan kuar KL. sbb ramai org tperangkap. hukhuk.

    aku balik pkl 9++ pon terase mcm balik 5.30 ptg. wuwuwu.

    ReplyDelete
  2. ^^mumu^^ lahhh gituke critenye muni...hehehe..ops tergelak..;n patot arr kronik jem aku tgk jln ke KL...nasibbbbbb laaa arah selatan ade byk longkang so xbnjirs =) ~~~lalalalalaa~~ muni jom ajak fmly ko pindah ptjy :) cabotttt :'D

    ReplyDelete
  3. yer betul tu ciare..everybody was trapped kat kl smlm..ujan lebat giler..so, banjir sana sini..tu yg ko balik tu clear je..tp akak xpe..akak naik monorail..lalala...

    ReplyDelete
  4. ^^Dee^^ gitu kee kaedahnyee...fuhh naik monorail tuu :p cam gayat je rsnye naik monorail...da lama xnaek..syok jgk eh=P

    ReplyDelete
  5. wah..dah lame xmerase jem2 ni..hehehe
    kerol ajak duk mane pas kawen nant?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha