Friday, March 20, 2009

Sengatan Lebah :'(

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.

Ape kabo sume di pg jumaat yg mulia ni? adakah sumenya sihat? bgs bgs :) Anyway aku patotnye berada di dlm blk meeting right now. But the person in charge tu aku xnmpk2 lg batang idongnya. huh! eeeeiiii aku geram betui kat org-yg-tak-boleh-didedahkan-namanya tu. ahaha gila pjg nickname dia aku bg. hoho. wataknya jgk amatlah jrg aku warwarkan di sini. kang dia TERaccident baca belog aku, mampus!! wassalam la gamaknya kehidupan setembam ciare. kahkah =D

Alaaaa...tp xjadilah nk cita. aku xmau arr mengotorkan najis2 seperti beliau di pg penghulu segala hari ni. OMG!! insap insappp. besok bleh aku anyam ketupat scra besar2an mengenai insan tersebut. puiiiiihhhh. suweyyyy kalo sebut nama dia. hoho.

Okay berbalik kpd sengatan lebah. IYA. aku terkena sengatan lebah mlm td (T____T). amaatt berdenyut2 smpai aku terasa lapo! ahahaha. gile! actually ms tu duduk2 dpn tv smbil mkn ikan bilis goreng (??? hihi. ni jajan tuk org diet) bersama sup sayur. Then, bila duduk aje............aaaaaaaa!! apejadah kat kaki aku ni terasa sakit ya AMAAATTT!! mula2 xpasan. lelama baru pasan ade sekor binatang da penyek mampuih dah kekdahnya. hahaha. rupanya sblm lebah tuh menghembuskan napasnya yg terakhir, dia sempat menyengat bisanya ke kaki aku!! well done ko lebah. siap ko aku kerja kan. hehe.

Actually, aku ngn kakrubi xbape kenal apekah spesis binatang tu. lalu abg ipar aku tlh mengkonfemkan bhwa itu lebah (T____T).

erk!!!! iklan~~~~ org-yg-tak-boleh-didedahkan-namanya baru smpai opis pada pukul 9.54am padahal dia setupkan meeting jam 9am. meroyan gamaknyew!! hukhuk.

okay smbg psl lebah. then, abg ipar aku kata ltk ubat yg sejuk. So aku tempek arrr vicks tu kat ibu jari kaki aku. ms tu dia dah start membgkak!!! uuuuu (T_T) makin tembam lah ibu jari kaki aku ms tuh. haishhhh. buruk beno rupanya. Aku ade capture gambo tp xmau arr ltk gambo kaki kat belog aku. suweyyyy la ari jumaat aku. hahahaha. esok lah br tepek gambo kaki tu. miahahahahaha =D

Okay sekian saja dr bilik berita, menara ma***de.

Love; Ciare =)


3 comments:

  1. loh siannya ..mesti lebah jantan tuh

    ReplyDelete
  2. haha. sempat tu ala2 anyam ketupat before cite pasal tajuk entry; lebah. ehe.

    letak vicks byk2 ye kak ciare!

    ReplyDelete
  3. ^^atty^^ haha.xtau la pulak lebah jantan ke btina. sbb dah penyek..muehehehehe =D

    ^^Ijechan^^ hikhik..a'ah kan..baru pasan. bile dah taip2 baru pasan dah lari takok..erm xpe lah..nama pon blog gossip girl..so WAJIB kena ade gosip n anyam2 ktupat dulu..haha =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha