Thursday, March 19, 2009

T A N P A

Hello =) owh silap!

Assalamualaikum :)

Ape kabar sume!?? (tone artis tanya peminat dlm konsert ;n). Anyway arini bermula dgn kes2 yg mengejutkan dan xdsangka. Bukak aje mail tgk inbox............zassssss! berpinar2 mata tgk mcm2 jenis email yg aku benci lihat subject2 email tersebut. kan best jika dpt email kata2 pujangga dari org2 tersayang (ORG2?? ;n), baru laaaa start a new day dgn penuh bunga2 cinta sket kan. wuhuuu~~tp kalo nk ingtkn adalah susah utk aku dpt email2 jiwangss sbb pasangan aku adalah tidak terlibat 100% dgn internet malah komputer!! hihi (ni mcm nk kutuk sbnrnye. kihkih!)

Opocot!! ade email baru. watchaaaaa!! hoho nasib bkn email psl kerja. ini adalah email dr encikrebak@bakalpengantinedisijune. haha ade nama baru tuk ko! muehehehe =D Nak tau ape isi kndungan email dia sent tuh?? sila baca :)

12 Ways to Know That You Love Someone

~TWELVE~
You talk with him/her late at night and when you go to bed you still think
of him/her.

~ELEVEN~
You walk really slowly when you are with him/her.

~TEN~
You don't feel Ok when he/she is far away.

~NINE~
You smile when you hear his/her voice.

~EIGHT~
When you look at him/her,you do not see other people around you. You see
only him/her..

~SIX~
He/She* is everything you want to think.

~FIVE~
You realize that you smile every time you look at him/her.

~FOUR~
You would do anything to see him/her.

~THREE~
While you have been reading this, there was a person in your mind all the
time.

~TWO~
You've been so busy thinking of that person that you didn't notice that
number 7 is missing.

~ONE~
You are going to check above if that's true and now you are silently
laughing to yourself.

Eh! actually aku tak terniat lgsg nk ltk mende ni dlm entri kali ni. cuma reaksi spontan. haha. aku nk cite psl ape td ek?? ERk!! alamaK..penyakit ilang memori jgka masa pendek aku dtg balek lah. btul2 short-term memori. dasaaaaat..fuhhhh fuhh~~nauzubillah. nti laki aku suh bancuh milo, tp bila smpai dapo aku lupa nk wat ape. ish ish ish. mintak simpang. (hikhik. dah mula berangann nmpak. aku lempang kang!! ;n)

Owh br aku ingt, aku xde nk ckp psl ape2 pon actually. saje nk exercise jari jemari ku yg tembam lg comei utk ketuk2 papan kekunci (keyboard lah!). Bagi slim sket jari haku. hoho.

Abes tu ape kena mgena ngn TANPA seperti tajuk entri di atas?? hihi. xde ape2 saje suka2. Rasa makin mencengkam jiwa lah lagu. But PLEASEEE!! aku adalah tidak layan crita AIN yg berlagu temakan TANPA. tp tiap kali iklan kan ke ada lagu ni. sweeetnyee. uhuk. lalu lagu ini adalah ringtone aku skrg =D

Sekian. Terima Kasih.

Love; Ciare =)


3 comments:

  1. Perghhh

    tanpa cinta mu aku rasa hambar..

    Ecececeyy!!

    =)

    ReplyDelete
  2. akak pn guna ringtones yg sama..
    tang intro 'treng...trengg...' tu yg tangkap tu..uhuk2

    ReplyDelete
  3. ^^Ilyanie^^ tanpa cintamu aku resaaaahh ~~~~ acecececeeee :P

    hahak...jiwangs plak tgh2ari nih..;)

    ^^Neeza^^ haha tuh lah psl..yg "trenggg trenggg" tuh ciare wat utk msg alert..kalo tunang call baru part chorus tuu...i likeeee..heehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha