Saturday, March 7, 2009

Tutorial: Text Blinking (lip-lap-lip-lap =P)

Salam sume.

Korang tau x camno rupenye text blinking tu?? atau dlm bhs melayunye teks berkelip-kelipan :p
haa kalo korg nk tau camne, korg tgk la menu aku yg berkelip2 kat atas nun. tp awas!! aksi ini hanya valid pd Mozilla Firefox only!! Sorry limiter edition. kalo nk tgk aksi sebenar sila lah view blog ini http://ciare.blogspot.com dlm Web Browser Mozilla Firefox. Internet explorer boleh jln ;n huhu.

cara2nya adalah mcm ni

dan hasilnyaaa adalah seperti ini....tadaa~~~ (sila guna mozilla firefox okay)

test

berkelipan kan?? slamat mencuba :)

Love; Ciare =)


3 comments:

  1. takde mozilla .... tak minat mozilla.. kalau google chrome dapat tak?

    ReplyDelete
  2. nak buat tab menu kat atas camne ek? dah lama nak buat tab tu tapi tak dapat2.. tutorial yg diberikan blogger luar dan dalam tak dapat pakai langsung

    ReplyDelete
  3. ^^dakjaat^^ hehe..cube laa dlu mozilla..

    menu yg tab tuh??senang aje...nti ade ms ciare wat tutorial okay :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha