Thursday, March 5, 2009

What I wear to office today =)

السلام عليكم

Apa kabo sume? :) udah mkn ke belom? kalo belom pegi la tunaikan kewajipan korg terhadap nasik terchenta dulu ek. erm anyway saje nk show off baju baru aku. miahahaha. baru dpt smlm dowh arini udah pkai. siap baju kedai lg. jenuh aku sembur myk wangi bergelen2. kahkahkah :'D Haaa tgklah kt bwh ni =P

ni lah dianya baju baru akuuu. jenis blouse pnjg smpai lutut ko. alim okay =P fabrik cotton but sejuk. bkn cotton yg pns tu. aku keje dlm ekon ni dah mcm org korea dah haaa. dahle baju labuh bagai siap sweater plak huu. ^_^. dah le perot tuu xkempis2 lg. mau org ingt ni baju maternity aku. hehehe praktis make perfects lorhh. gataiiiii ;n

Baju ni baru dpt smlm setelah dipos oleh tuan punye kedai iaitu cik elegantwardrobe yg berada di na-na-na-na-ganu kite-eee =P atau lebih mesra dgn nama yani. ni geng kongsi gelap aku kat www.savoc.com.my. hehe. Harga baju ni aku xingt bape. rsnye Rm35++ kot. not very sure sbb masa aku beli tu baju ni tlh didiskaunkn pd harga yg rendah. ms tu tgh saless maaaa sempena cikyani bukak blogshop dia. kalo korg tgk kat shop dia skrg harga baju ni dah 40 lebih rsnye. korg jgn meroyan plak tgk harga dia lain. hahaha. sape suh beli lmbt =P

Sekian saje dr Menara MATRADE, Off Jalan Duta.

Love; Ciare =)




5 comments:

  1. thanx cia..coz u luv this..hahaha yani da siap iron tao=p
    very nice!tp kalau labuh sgt cia alter la...waaa many thanx to cia kasi pomot my blog..sgt syg kamu!

    ReplyDelete
  2. orgnye comey pkai ape pun comeyy punye

    ReplyDelete
  3. ^^Yani^^ sama2 =) ehh kite suke la laboh ni..korean style gitu...tp org korea pkai gitu aje..xde suar pnjg...cekciii youuuu :p

    ^^Neeza^^ kak jgn puji2 ciare kak...mau kembang semangkuk nti =P anywy TQ =)

    ReplyDelete
  4. wwawawa...terpengaruh ngan cite korea rupenye kwn aku ni..hm..kite xbole xpakai selua...betis kite xsame ngan dorang!hahahahaha

    ReplyDelete
  5. ^^Yani^^ hehe suke bangatt sama cite korea :'D tulah psl...kalo pkai dress aje tnpa suar pnjg ni konfem kejung sume org kat ptjy nti..ahahahaha =P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha