Wednesday, April 29, 2009

333

haha. jgn pelik pulak ada angka 333 tuh. huhu~~actually this entri adalah entri yg ke-333. yahoooooo. tak sangka aku masih setia di ciare.blogspot.com :) ingtkan mula2 dulu hangat2 taik itik aje. last2 kekal smpai laaa ni. agagaga =p

oleh kerana spesel, maka harus diPINKkan. lalalalala~~ hahaha. kebetulan pulak pd angka 333 yg cantek ni, aku dpt award dr kak amie :) TQ akak ^_-

Rules :

#1. Put this badge in your awesome blog [okay dah taruk dah :p]

#2. Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly

#3. Make sure you put the recipients name here, along with their links

#4. Let them know about this

[Okay 1st of all, aku nk langgar pantang larang rules ni. huhu. sbb kalo time tag ngn award ni aku mcm slalu tag n award org yg sama. so mcm unfair. this time, sape2 jer bleh amek dan utk kamu kamu dan kamu. iot! jangan larik! =p]


Love; Ciare =)


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha