Thursday, April 30, 2009

Aku nak berehat

Ceewahh ayat starting mcm gaya artis cakap "saya mau berehat dlm bidang seni buat sementara waktu" kahkahkah. apa yg kelakar sgt? nape aku gelak? actually gelak dlm menaip aje. realitynye ko tgk lah sendiri betapa panjangnya muncung aku ke depan. kalah pinochio punya idung. hahaha.

Owh alangkah best sekiranya cuti 3 ari ni aku dapat berehat sepuas2nya malah turut pergi mengejoinkan diri ke SPA ke massage ke whatevaaaa lah. namun, sepertinya tidak mungkin.

Besok (Jumaat) = owhh sgt memenatkan bila mengenangkan aku akan balek kampung sensorg, err I mean terpaksa drive sorg2 tnpa driver ke-2. evetho ada makhluk kat sebelah aku nanti, tp apalah ertinya kalo dia hanya bakal memegang lesen L dlm masa 2 mggu lg. apatah lg lesen P! kirim salam ajalah. huhu~~ so aku terpaksa drive sensorg tnpa bantuan sesiapa (mintak kasihan lah konon ;n). MK a.k.a tunang??? err dia pon lesap ke ganu kite tuh. maka takda maknanya dia mau anto aku balek kmpg ke apa ke. xpelah aku kan girlfren-tunang-bakal-bini yang berdikari. huhu~~ T__________T nak nanges 15 menet jap.










huhu jokes! ehh aku xkesah. aku mmg dari dulu lagi occay sgt kalo nk drive ni. I mean, aku bleh bwk diri aku sndiri dgn berhati2. infact, bulan kedua ada lesen dah bwk balek myluvlybabysavvy balek perak, then bulan ke-3 pegi gerik u know. ko xtau betapa jauhnya tempat itu utk driver novice cam haku. cewahh meninggi diri kejap. masyaAllah. tak baik tau arrogant gini. Doakan perjalanan aku ke perak pergi balek selamat yek kengkawan! =)

Okay td bercakap psl plan besok kan? erm maybe aku akan gerak balek ke perak pas anto sis aku ke hentian duta, then amek budakygxdelesensusahbetolxblehtlgtuka2drive kat shah alam then baru gerak ke perak. err mybe around 10 lah gitu baru gerak bebetui dr shah alam kan. Ya Allah, selamatkan lah perjalanan hambaMu pergi balek besok dan seterusnya. Amiiiinn. Mak doakan adik selamat sampai juga tau ^__^

Sesampai aje di ipoh aku nk pegi serang butik wedding planner a.k.a kakakandam aku. Tak sabarrr mau tinguk baju sending ngn nikah aku. gumbiraaaa ^__^. anyway baju tuh xdelah dasyat sangat kan. kira okay dan mantap lah jugak. average saja utk golongan bdget sederhana utk aku. yg pentingnya KAWEN. ceewah ;)

Pastu kitorg akan bergegas balek kmpg sebab ada mak sedara aku mau nikah asar besok. so adalah mkn2 sikit ptgnya. tp kira nikah gantung lah ni. sbb kenduri dia 2 mggu lepas kenduri aku. alaa mana aci dia nikah dulu!! =P kehkehkeh. gataiiiiii. panggggg!!!!!! ;n

Sabtu ahad punya rancangan ada banyak but next week lah story k. daaa~~

Love; Ciare =)


1 comment:

  1. selamat hari buruh kak ciare. rehat puas2 k!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha