Thursday, April 23, 2009

Announcement Hari Kamis

Dengan ini saya mengisytiharkan (camni kaa aja dia?? huhu;n) besok adalah jumaat dan bukan hari raya. then ada pasar jual tudung, baju, blablabla kat depan LHDN Jln Duta dan aku akan menyerang pasar tersebut. wakakakaka. kendian diikuti pulak dgn pasar tani di putrajaya di mana aku mau mengUSHA beberapa barang. huhu T____T duit lagik! Ops! aku mmg suke shopping di pasar mlm. jgn terkejut total RM yg dikeluarkan..hoho..kdg2 brg2 kat pasar mlm lagik best dari shopping mall. persetankan brand2 ni. kalo ada brand pon kualiti cam cikai boleh jalan daa. ewahhh tetiba nak emo. lempang mau?? ;n tp awas! brg makeup jgn beli yg kat pasar malam pulak! nanti rosak muke ko. beli jer yg ORI. kalo tak mampu yg mahal beli lah yg murah cthnya mcm aku. egegegege ;)

Announcement yg sebenarnya adalah tidak ada apa2. hahaha. aku suke wat tajok entri yg larik dari isi kandungannya. wakakakaka =D
gambar ini ditangkap pada hari semalam. muka yg comot compang camping dahi keronyot keronyot akibat membuat kerja yang tak pernah abes, u know? haishh...aku tak pernah bergaya masa kerja. walopon pagi dari umah sgt berjaya dan cun chommel (egegegegegesejakbilapandaiangkatbakolsendiri?;n) tp bila sampai pat keje mesti hancus semua gaya aku. adoii. susah lah camni. jap! ape kena mengena kerja ngn bergaya? ADAAA. msti lah. aku kan dok kat opis klien so xkan mau comot2 kan. tak professional sgguh. tp kalo dah tak lawo tuh tetap lah tak lawa jugak unless ko wat plastic surgery kan. wakakakaka ^____^

merujuk pada gamba di atas. aku kena kuruskan pipi aku, ilangkan parot2 jerawat kat pipi, kurangkan eyebags yg overdose then bleh kawen. hahahaha. kalo sume parasit ni ada lagi, maka adalah tak cun pd majlis kawen aku nti T_____T
dan ini lah kerja ku. ngadap laptop Dell Inspiron 640m yang tak berapa canggih selama minimum 9 jam sehari. haha. btw, ni laptop kompeni. hahahaha. laptop aku akan dibeli tak lama lagi mengguna sumber kewangan org sebelah. hahahahahapemaksudnyaakupontaktau =P

Happy working amigos ^_-

Love; Ciare =)


4 comments:

  1. akak pun selalu gak serabai bila smpi opis..sebab naik public transport..

    ReplyDelete
  2. u software engineer kan..
    dulu ekwan pun kena dok company client
    dpt naik pangkat lg parah
    dok merayau smua company clinet
    jaga sistem client

    *laptop company mana ada yg canggih
    dia bagi yg paling minimum

    ReplyDelete
  3. ehh..xde lah comot muke ciare time tuh. cun n sweet jek zie nengoknyer...huhu

    ReplyDelete
  4. ^^Dee^^ haha kak...mmg most people camtuh arr..masa kuar umah comei..smpai opis dah wennggg +___+ haha

    ^^dayu^^ tuh lah pasal..laptop pon cukup mkn ajek. dah lah selow gilak..hahaha

    ^^Zie^^ comot tuu..tudung pon senget benget then mekap pon ilang sume..muke pon pucat macam puaka niang rapik dah kaedahnya..wakakakaka =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha