Friday, April 10, 2009

Bertuahnyaaaaaa ^____^ I'm soooo damn happy =D

aih. tetiba pemes plak aku arini. smpai 2 pucuk surat berdaftar smpai tmpat keje. hihi. ehem2. actually da lama da aku tggu2 saat ini. cewahh lempang kang. jgn ko nk bermadah helah pulak kat sini ;n
ni lah dia 2 pucuk surat tuss. huhu~~nak tau apa dia? teruskan mbaca. kalo xnak tau sile layan blog lain. haha. cepat beno merajuk aku ni. sensitip sgguh. mai aku tampo sikit! haha
ni lah dianya. jeng jeng jeng. xlain dan xbukan ada sekeping kad makan dari secret recipe. (satu surat lg adalah rahsia) hewhewhew. KAD MAKAN?? adoi mcm zmn upm plak ada mealcard. kan kawan2.

tp ni bkn mcm mealcard upm tuh. to be exact kad ni mcm ala2 kat point2 tuh lah. tp dia bkn saja valid di scret recipe tp kat merata2 restaurant yg ade tulih **Diners Club International** (which is byk kat KL ni) hehe. Sushi king my favourite ada okayy =D. hakhak

Pastuhh (ceewahh nk promote pulak. ehem2. almaklumlah aku dah disogokkan dgn mcm2 voucher so kena la promote sket. hahaha) ada mcm2 lagi lah. Utk permulaan dpt voucher diskaun up to 50% kat selected restaurants. mujurrr most of the restaurants tletak kat KL. So sng cito key. Dan jgk kat restaurant di bbrp hotel terkemuka kat tanah air kita.

Xckup dgn tuh, aku dapat diskaun beli perabot kat selected shop. nasebb ada kat shopping complex around KL. Plus diskaun utk bbrp sessi SPA, FACIAL, SLIMMING TREATMENT bla bla bla. hoho. aku dah mula gila dahh tgk sessi2 utk pempuan neh. hehehihihuhuhahahoho. tgk tuh! gelak pon dah serupa org tak siuman. masyaAllah

Dan jugaaaaaaaaaaaaaaaa DISKAUN UTK PERCUTIAN DI DLM DAN LUAR NEGARAAAAA. WALAHHHHHH. hehe. so aku adalah intheGOODMOOD sgt2 arini. ahhaha. bleh kite jenjalan kat obersea nti kan cayanggg. HAHA. mujur valid sampai ujung taun 2010. Soo bleh arrr kmpul2 duit mau shopping kat obersea neh. HIHI. i likeeeee. lgpon wat masa ni masa terhad mau pegi sume tmpat ni. nanti da stabil dan berteman lg sng kan. (hihihi)

Kena simpan lelok voucher ni. TQ Diners Club International :)

Love; Ciare =)


12 comments:

  1. campak skit vouchertu kt kty..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. ^^Atty^^ alaa xbleh la kak, sbb masa pkai kena tnjuk kad diners club tuh..hehe..akak kena rompak la kad tuh dr kite..hewhewew

    ^^Ruru^^ hiiii yeehaaa. bestkan..nti bleh laa teman tp mesra kann..hakhak =D

    ReplyDelete
  3. siap ada diskaun lagik? mmg ptt la kak ciare hepi x hengat!

    ReplyDelete
  4. bila nak bawak aku mkn2????

    ReplyDelete
  5. weh cia cane leh dpt ni????

    nak jugak!!!

    ReplyDelete
  6. ^^Ije^^ sokka bangatt....hehe sengih2 sepanjang ari =D

    ^^Ruby^^ nti arr pas gaji kite serg SR alamanda ;)

    ^^yani^^ erk.kebetulan aritu dpt register free masa mkn kat SR.slalunya kalo nk reg kena bayo.rezeki rezeki :)

    ReplyDelete
  7. blanja akak tom yam kung kat SR pun cukup ciare..

    ReplyDelete
  8. yela rezeki nk tawen kan?kan?hehehhe

    ReplyDelete
  9. salam..
    waa..bestnye..rezki Allah nak kasi mmg xterduga..
    yg penting kne selalu bersyukur..
    kan?hehe..

    ReplyDelete
  10. ^^Dee^^ hehe.sdp kan tomyam kung.meh arr dtg ptjy =)

    ^^Yani^^ rezeki rezeki,..terima aja dgn tgn yg terbuka.ceewah =D

    ^^eisya^^ alhamdulillah ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha