Wednesday, April 22, 2009

Fake But Natural =)

Yeahh. i like it i like it :) owh lupa. Assalamualaikum. dah lama tak bg entri yg sopan santun disertai dgn salam ukhuwah. ewahhhh pndai pulak :P

Owh next week cuti ari Jumaat kan? Sempena Hari Buruh. errr Software Engineer kategori buruh ke? bleh cuti lah kan? aku tak ingat lah tahun lepas aku cuti ke tak masa labour day. Almaklumlah busy sokmo kan. Adoiii sila jgn anggap aku suka cinta syg pada kerjaku. apa ko ingat aku suka kerja pd hari cuti???!! ugh!! kalo bagi aku RM1000 sehari baru aku kerja dgn enjoyyy kot. kalo cam skrg ni.................errr aku keje dgn enjoy jgak tp smbil wat kojo molot tak abes2 menyumpah seranah mengomel mcm2 benda yg terlintas kat otak. hihi. Ehh aku nk cite pasal lain td. apesal cite pasal keje pulak?? kenapaaaa kenapaaa???

Perhatian: ada tak sapa2 yg baca blog aku kerja kat TPM or mmg bos TPM, bleh tak bg saya kerja kat situ. almaklumlah lagi beberapa hari mau pindah ke Bukit Jalil maka adalah disarankan utk bertukar kerja kpd kerja yg lebih selamat, dekat dan berkat. aminnnnn.

eh sempat pulak cari keje. HAHA. adoii keje model ade kosong tak?? jawatan stuntgurl pon okay. ahhahahahahahahanggila. Yelah, aku tau korg tak baca pon pasal entri ni kan? korg trus layan gamba kan?? layannnn~~~
MAGIC COLOR (2 TONE)
code: CM-724
Updated at 9.52am:
Advantages GEO lenses ini adalah
1) murah
2) tahan lama
3) natural color
4) membesarkan mata hitam. so nmpak galak
5) i luv it! (haha ni advantages ke??;n)

mata merah?? erm actually masa 1st time pakai je merah. sbb aku dah lama takpakai contact lenses ni. last skali bulan 1 kot. so mata aku tekejung. haha. But hari ke-2 aku pkai menten lawooo. xde merah2 dah ^____-. ada byk website yg jual GEO lenses ni. tp aku beli DI SINI sbb ada promosi :)

----------- sekian utk entri mata palsu ---------

Rumah baru?? adoi apa aku nak sumbat dalam umah aku tuh yek?? lapang sgt! kalo bersembang berdua nanti (ehem ehem ehem ;n) kompom sampai bergema2 dan kedengaran sampai umah sebelah. awakakakaka. errr okay stop sini. aku nk layan catalogue IKEA. ops! catalogue ni aku TAK SENGAJA CURI TAUUU. sori IKEA. err aku mmg 1st time masuk situ smpai jakun2 tahap gaban lah kejap ahad lepas. tuh pasal sampai tercuri pulak catalogue korg. erm anyway, bape sen lah sgt buku tuh kan? sekelip mata je korg bleh produce baru. hahahaha. sorry IKEA. dont worry I will shopping at your place AGAIN n AGAIN. hahahaha

erm 1st time masuk IKEA?? yup its wierd but its true. even though dah dekat 6 thn tinggal sekitar KL Selangor ni tp aku tak penah masuk IKEA. baru2 ni jer aku baru masuk website dia sbb nk search mattress. apatah lagi nk pegi kedai! haha. So bila MK ajak aku ke IKEA aritu aku adalah AMAT JAKUN. hihi. almaklumlah, before this aku rasa takda keperluan langsung nk pegi situ sbb blom smpai masanya nk beli brg2 umah. but now, u know lah kan, baru tersemput semput nak beli barang umah sekali harung. hoho. kempissssssss wallet MK haha. wallet aku jugak berisi. wakakakakaka ^_______-

Okay lah nk masuk bilik study catalogue IKEA. ehh ini entri autopublish lah. masa publish ni korg tengah keje. even aku pon tgh nonggeng2 kat opis nun wat keja mcm nak gila tp xpenah lgsg dpt award pekerja paling rajen. hihi. ok stop. adois =P

Love; Ciare =)


10 comments:

  1. so far ok ek pakai geo lens neh??huhuh..btw,u can call me intan :)

    ReplyDelete
  2. ^^Intan^^ yeayy bleh pgil intan jer pasni eh :) yup so far pkai geo ni OK sgt..sukeee =D

    ReplyDelete
  3. bestnya dah ada umah
    dh boleh start men'deco
    bila kitaorg nak gi carik umah ni
    bila...bila...

    *rasa nak pakai lense lah kawin nanti

    ReplyDelete
  4. IKEA bakal jd fav place akk after kawin..
    hahaha

    ReplyDelete
  5. ^^Dayu^^ best mmg best...tp bila dah ada umah, pening nk isi brg2 dlm umah plak.xkan nk kosong aje sampai bergema2.haha.tp xpe lah, tuk masa ni,redha jer asalkan ada tempat berteduh :)

    ^^z@CK^^ BETUL3!skg pon rasa mcm dah jatuh cinta kat IKEA.best sgt2..komfem nti nk goda hubby g situ tiap mmgu..ahahahahaha =D

    ReplyDelete
  6. cantek mate..nk pinjam bule?

    ReplyDelete
  7. ^^Eya^^ erm mata ke mata palsu yg cantek? mata palsu buleh pinjam..tp kalo mata betui kena korek dulu la kaedahnya..wakakakakka =D

    ReplyDelete
  8. hehe...lawa kan lens beso kan mate itam tuh. dulu time raye zie ade beli. 2,3 kali pakai pastuh mls nak pakai lg...zie jenis yg pemalas nk pakai lens...hehehe


    :P

    ReplyDelete
  9. ^^Zie^^ lorhhh awat malas2..dah alang2 beli tuu pakai jer laa...=D rugii rugii..meh bak cini..wakakaka :P

    ReplyDelete
  10. wow~ mmg cantekla sis. ni kalo ditambah pakai fake eyelashes ni mau lg galak mata :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha