Monday, April 6, 2009

Happy Birthday Youuu =D

haishh...walopon tgh xdo mood skg ni, tp aku gigihkan jgk update blog. bleh release tension kejap. tp smgt yg hilang da dtg blk sbb sudah setel satu mslh. ALHAMDULILLAH. tp mslh terBESAR masih belom setle.

its hokay. kita abaikan dulu tajuk2 yg menyakitkan hati. aku xnak blog aku yg suci murni (erk??) ternoda ngn caci maki hamun aku nti. hukhuk~~

So mari kita imbas balek kejadian kamis lepas. Arituh aku MC siangnya, mlmnya pulak trus nk vro0m vr0om kelik kapung ;n

Eventnya adalah~~~~tadaaaaa~~~~~(aksi drum yg mencemaskan ;n) huhu aku rasa korg dah tau pon. Kejadiannya adalah meraikan 2 hari lebih awal arijadi M.K (nama baru ;n). Jom tgk gambo =D

simple saje jamuan ringan2 lah katakan. itu pon nak pgsan mknnya. wakakaka.

~~tadaaa~~ hikhik. yg ni aku tempah spesel dr kakpnut. lgpon akak ni dok ptjy so lg sonang kojo den. xde caj extra tuk delivery. wakakaka. konfem kedekut aku ni. lalalala~~alaa berjimat tuk ms depan kan cyg. hikhik. nti adiah i bg masa u kawen lah. u kawen ngn i kan?? haha. so adiah tu kira tuk i jugak lah. panggg!!!! hihihi. ops!

cupcakes ni korg bleh decide nk ltk corak ape kaler ape etc. so tuk besday M.K aku pilih tema pink (sbb aku nk suh dia biasakan diri dgn pink. hehe), ade gamba kereta (M.K kan mekanik =p lgpon sbb kereta juga lah kitorg berTEMU. aku minah drift korg jgn pelik hokay ;n), corak bunga2 freestyle, corak love2, then wording tu korg ltk arr apa2 korg nk.

jom zo0m cupcakes =D
overall aku rasa cupcakes ni sedap :). tp amatttt mengenyangkan. hikhik. aku mkn satu setengah aje. haa yg atas ni lah lebih setengah tu. so aku paksa M.K sumbat saja lam molot dia. hehe. bgs bgs :">

pasangan jemputan (erk?? hihi). kakruby&abg ed. tnpa mereka maka konfemm terbazir pulak cupcakes. hihi ;n

ting!! :>

Jumlah cupcakes yg aku order 25bijik. tp ms tuh kitorg mkn dlm 10 bijik je kot. yg lebihnya bwk balek kmpg. ngeeehehe =D

Love; Ciare =)


6 comments:

  1. happy besday to yg sambut besday..

    ReplyDelete
  2. wah menarik gak..bape harga cup cakes ni cia?

    ReplyDelete
  3. ^^Atty^^ nti kite smpai kan pd org yg smbut bezday =) TQ

    ^^Yanie^^ harganya? erm masuk lah blog akak yg buat tuh...pricing ada di sana & bermacam2 pilihan ;)

    ReplyDelete
  4. muak giler keknyer...krim dekat stgh inci...tapi lawo le....

    ReplyDelete
  5. perhhh!! comey giler cuppies tuh. klo zie...syg woo nk mamamnyer. nk awet kan wat perhiasan..miahahahaha


    :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha