Thursday, April 16, 2009

Hari Terakhir Bekerja

Ehem ehem. sukacita dimaklumkan arini ada hari terakhirku bekerja di sini. LALALALA~~~ Okay xnak ckp psl ni, aku mau ckp psl PRESENT for SOMEONE :)

Erm ari sabtu ni adalah ari menyambut menantu di ipoh. sambut menantu?? YA. hehe. menantu sapa? konfem lah bukan menantu aku sbb aku xde anak yg nak dikahwinkan lg. hahaha.

Actually my ex-roomate masa dok kat umah bujang dulu kahwin. last week kat umah dia nun di nogori. xdpt pegi sbb kerja lah kan. ceewahh alasan kukuh =P

So mggu ni nak tebus balek. Kebetulan sabtu ni aku kat Perak so kira sehaluan lah kan. So bleh makan nasik minyakkkkk. yeayyy i likeee nasik minyak =D

kad jemputan mereka :)

present utk mereka =>

Selamat pengantin baru kak Aja & Suami ^____^

Love; Ciare =)


8 comments:

  1. ingat kn kad cia td...cantek la kad die..huhuhu bila cia nk bg kad ni?xsaba dah tggu..ehehhe

    cia..sila ambik tag di tempat saya

    ReplyDelete
  2. hari terakhir bekerja?
    ciare benti ker?
    huhuh...

    ReplyDelete
  3. hari terakhir ko bkerja? uiks pindah kerja ke ? katne?

    ReplyDelete
  4. ^^Yani^^RibenMerah^^ amboi amboi korg...smpai 2 org TAG aku pg ni..muehehe =P baekkk akan diambil sementar lagik =D

    ^^Ann^^Muni^^ermmm pasal BENTI KEJE tuh akan diceritakan kemudian yuk. huhu

    ^^Eya^^ alaa adiah simple2 aje..malu arr mau tnjuk..huhu...itupon tlupa nk beli kad kecik tuk wish congrats..adeeehh

    ReplyDelete
  5. makan kan jugak utk kty ye nasi minyak...

    ReplyDelete
  6. sukacita???kalau aku sukacita benti sebab nanti asben nak tanggung, haha, sonoknyeee

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha