Thursday, April 16, 2009

i've got parcel =)

Err jgn salah paham. aku bukan kaki shopping tahap addicted bleh pengsan 3 hari kalo xshopping. hehehe. actually this one I bought dgn gaji bulan Feb sbb menda ni agak susah nk dpt and kena pre-order lah gitu. Alkisahnya kena order kat Korea dik non oit :P wahhh cam xcaya..xdpt g korea pon dpt brg dr korea sudahhh. cayang nti kite g korea ey ;) oouuuwww (ko nak kena lempang wat aksi gatai kat sini??) hahahahaha ^____^
inilah dia. actually skrg ni kalo ada ape2 parcel aku tmpg opis akak aku jerr. almaklumlah keje aku ni ala2 NOMAD. keje pon dok site.maka aku adalah segan nk pos2 barang kat pat klien ni.i kan low profile gitu.hiks!

tuuu dia!! hakhak. bak kata kakak aku. dia ingat ada org jahat anto virus antraks (toi kaa eja camne??) kat dia! HAHA. kelakor aarr kamu ni ;) actually salah aku jgk sbb xinform akan dpt parcel. bkn apa, sbb aku ingat awal mei baru dpt. aleh2 dpt smlm pulak =D

jeng jeng jeng =D korg tgk words GEO tu pon dah bleh agak2 apa kat dlm nun kan? ;p

close up! aik..blur pulak. lets try again :)

tu diaaaa. hehe. ehh ketas2 kat lantai nun sila abaikan. sila lihat isi kandungan botol :)

So dpt agak x apa dia?? tgguuuu for the next entri =D


Love; Ciare =)


5 comments:

  1. ape tu ciareee

    -mangsa yang xtau apa2-

    aku tau ke mende ape tu ekk, alaaa cam xtau jek

    ReplyDelete
  2. ciare...saye takleh aa pakai clens geo neh..cepat merah mata.pakai freshlook ok je plak..huhuhuh

    ReplyDelete
  3. ^^Dudu^^ ko tau ape dia :) hewhew. erm sila tggu autopublish entri pd jam 3.30 pm :)

    ReplyDelete
  4. dahla tumpang alamat opis aku, bakla sepasang mata palsu ko tu...kot2 mata ko merah smlm sama kes mcm bride-to-be

    ReplyDelete
  5. ^^Ruby^^ maybe sbb tu 1st time pkai kot...sbb ari selepas2 itu elok saja :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha