Monday, April 13, 2009

make a list of what you want on your birthday ^__^

Ditag oleh Dakjaat..mengikut katanya, dia jrg nk tag2 org ni. hehe yeke dakjaat?? =P {cowiiii for the lateeeeeee reply for ur tag. huhu}
yeay!! nasib laaa besday aku belom lepas lg. so adalah wajib pada sapa yg baca kena bg laaa sume2 adiah ni ye. wakakakaka =D

Tp kira mencabar jugak ek. sbb otak aku skg ni mcm xdpt access jauh2 sgt sbb dlm lingkungan masalahan terlampau. ko paham x? hehe x paham xpe =P So ini just adiah scra random lah yek. yg mana tercapai dek akalku ;) hewhew

{erk! actually agak susah nk jwb sbb aku ni jrg ada target2 tertentu. slalunya aku cume grab what I want lah kan. ish..camni mau jwb niiii}

(1) Ditaja melancong keseluruh dunia FOR FREE keseluruhannya bersama insan tersayang. ewah ;n Pastu ditaja serba serbi lah dari transportation, hotel, makan2, shoping bla bla bla. Kalo dpt umrah ngn Haji skali, alhamdulillah :)

(2) Aku nk sebijik kereta yg harganya atas RM1 juta. kalo xnak bg kereta bg cash jelah. miahahaha =D ting ting ting!! ;n

(3) Nak kek arijadi 10 tingkat perisa cheese tp kek tuh tahan lama. mksudnya aku bleh mkn kek tu smpai abes dan xperlu simpan2 dlm peti ais bagai. pastu kek tu xboleh mengandungi lemak berlebihan. amacam? ade beran?? haha

(4) 10 bijik umah banglo. msti arr free. jgn ko bayo deposit je pulak. aku nk masuk umah tuh kira basuh kaki arr da siap fully furnished segala. haha. pastu aku nk bg tiap org adik bradik aku umah tu. yg lebih2 tu wat umah anak yatim pon okay jgk.

(5) Aku nak telefon yg plg cggih. sesuai utk wanita bkerjaya. tp aku rasa tipon ni xde lg dlm pasaran. ciri2nya: boleh membuat smua function dgn arahan bercakap saja. xyah nk tekan. mksdnya masa taip blog pon aku bleh wat arahan tipon mak aku. macam ni:
aku-"oit, tolong dialkan nombor mak aku jap"
tipon-"baik bos. kejap ye."
aku-"cepat sket. kang aku hempas ko kang"
tipon-"ok jap jap bos!! tgh connecting ni"
sedang mendial-... ... ...
aku-"Hello mak, eee tipon ni bengong arr nk dial pon lembap" HAHA

ni angan2 taik kuda kaedahnya =D. Ops pastu aku nk tipon tu siap ade tripod bagai so sng aku nk mgedik sana sini. haha. pastikan 100mega pixel. ada sapa2 beran nk wat tipon ni?? haha

(6) kucing 1 kandang. hehe

(7) laptop yg terbaru di pasaran (erk! sori xtau nk explain cap aku sbb aku mmg xupdate sgt teknologi2 cggih yg terbaru ni. nama pon software engineer bukan HARDWARE engineer. wakakakaka =D)

(8) nak MAID yg xpayah bayo. hehe. ni mcm hamba abdi lah pulak. masyaAllah. hoho

(9) Suami bleh?? hahaha. giler gewdix

(10) yg terakhir...aku nak suma wishlist aku nomo 1-9 akan terjadi on my birthday. erk which is impossible lah kan. sbb aku rasa on my birthday nti aku akan dpt nomo 9 aje. wakakakaka =D

this tag will go toooooo..... (ayat apo neh? ;n)
nana
rosma
cengko
iya
mohd sofi yahya
layla
diana-k
err...sapo2 aje lah..huhu

Love; Ciare =)


4 comments:

  1. ni namenye wish y mmg xkan dapat..ape daaaa...wish la bnd2 y logik sket..untung2 mr.k baca..atau ade org y sampaikan...dot gak merasa..kalau mcm ni mmg xmerase ka cia oooiii...
    hehehhehehe

    ReplyDelete
  2. aku x nk suami...nk sugadady je...x yah susah payah haku membuat mkn minum jaga mkn pakai bagai...hahaaa... (opsss...for me, sugadady bermaksud org yg bole bagi haku duit...bkn sugadady yg cap haram mcm anda sume pikirin tu ye..hohoho)

    ReplyDelete
  3. ^^Yani^^ MK xde maknanyaaa dia baca blog ni.HAHA.link url pon xdo ditau olehnya..wakakaka =D

    ^^Neeza^^ erk!!hehe..xpe xpe aku pon paham..kalo camtu aku pom nk sugadaddy cam ko mention tuh ;)

    ReplyDelete
  4. owh die xtao eh?xpe..xpe..nant da kawen..buat2 la blog depan die sepanjang ms..pastu buat nada manje.."kan best kalau b baca blog syg"

    hua hua hua...nama itu rekaan semata2..xde kaitan dgn y pengsan atao tgh tido=p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha