Tuesday, April 7, 2009

Mari bina badan =P

[berbalik kpd iklan Fitness First yg korg tgk pd iklan di atas, aku mau explain sikit. actually, aku bukannya agen fitness 1st pon. huhu. aku tau ada yg ingat aku jual pakej ala2 salesgirl gitu. erk O_o. okay mari aku ceritakan. Actually abg ipar aku ada amek pakej fitness 1st. dah 2 bulan dah. pakej tuh kontrak setahun. Nak dijadikan cerita, abg ipar aku tetiba ditransferkan ke Kedah. Kat kedah plak takdo cawangan FF ni, tp nak terminate pon xbleh, so kena lah cari pengganti kan. Jadi, pada korg2 yg rasa nk bina badan dan menyihatkan badan tuh, eloklah amek pakej ni. kiranya smbung aja kontrak abg ipar aku. Mlm td aku pegi sana. best gile. sumpah best. sbb sume bnda ada. tp nk tgkp gambo lebih2 makcik segan arrr. hikhik. so kalo ada sapa berminat buleh arr contact akak aku di talian 012-5986140 atau abg ipar aku o12-5650212. jgn korg main miskol2 pulak. aku lempang karang. hakhak ^_-]

Love; Ciare =)



2 comments:

  1. asal cia je xambik...dpt bina bdn gitu..
    aksi ketol2...nant dpt hempap ci kerol..
    wah dah 18SX ler puloks..hahahahha

    ReplyDelete
  2. ^^Yani^^ mmg NAK. tp skg kan tgh time2 kemuncak ni..huhu kena saving tuk masa depan tauuu O_O

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha