Monday, April 20, 2009

Nak Mungkir Janji Boleh??

Blog kecayanganku, pertama skali kakak (ewahhh tetiba jadik adik beradik dgn blog. haha) nak mintak maap sbb kali ni kakak mau mengadu domba pasal kerja kat sini. err I know I dah janji ngn u I xkan cerita lg psl KERJA yg very the **^^#%$#%^$^$ but I have too. Almaklumlah, kakak (seronok pulak membahasakan diri sebagai Kakak di sini. teringin wooo ada adik =P) hanya ada kamu utk dijadikan medium maki hamun. ugh! kasarnya??

sian belog kan menjadi tempat utk diperkotakkatikkan? padahal aku nak mengukir blog aku dgn cerita2 indah (ewahhh berpuitis pulak. panggggg :P). eeee dlm situasi camni camne aku nk kawen dgn tenang eh?? aku xnk lah di hari aku kawen nanti ada org dari opis call dan bertanya aku "Ehh system %$%$% down arr. ada SQL sangkot pastu server hang bla bla bla". kompom aku jwb seperti tagline Zie "Errr ada aku kesah???" hahahaha. Seronoknya KALAU dapat watcamtu. huhu

erm itu saje.

END

--
regards;
ciare baha
p(^^,)q

2 comments:

  1. huhuhu cia..xkn xde y backup kamooo??

    ReplyDelete
  2. ^^Yanie^^ ish xde maknanya backupbackup segala...skg ni kalo kena makihamun pon pepandai arr backup diri sendiri T______T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha