Tuesday, April 28, 2009

Nak pindah dah :)

Ngantuknyeeee (err ms taip ni adalah mlm buta iaitu 11.45pm 27apr) tp aku tetap nk buat entri baru. hihi =P

Owh ya, aku td pegi JJ ngn Sista. motip utama nk cari kotak kosong yg "please take one" kat kaunter JJ tuh. malangnya kotak2 telah tiada. ni aku suspek msti budak2 upm yg amek kotak ni sbb nk cuti sem. wakakaka. sesuka ati jer aku serkap jrg. haha. alaa masa study kat upm dulu ada gak amek kotak2 kosong ni. tp masa tuh kat SS rasanya. masa tuh xtau arr JJ nk udah ujud ka belom =P

Oleh kerana tiada maka aku TERshopping sesuatu utk MK. for his belated besday. aritu xmampu nk beli adiah. tggu gaji bulan april baru beli adiah. wakakaka. cant wait to give it to him. kalo dia xsuka siap dia aku nk merajuk smpai 4 bulan. okay nampak sgt tipu. kata nk kawen lg 1 bulan 3 ari kan. mana bleh nk merajuk smpai 4 bulan. okay lah i merajuk 4 ari jer kalo u xsuke adiah dari I. wakakakaka ^_-
Sambil tggu sista aku beli adiah tuk laki dia jugak so aku snap lah gambo. lagipon dah mlm buta ni org xramai dah. wat aja JJ tuh mcm umah sendiri. wuhu. namun, aku xshopping menda lain pon. just usha2 curtain for window master bedroom, sliding door ngn dapo. utk bilik extra tuh xyah curtain lah wat sementara waktu ni. wakakaka =P gile sep lah bukan. wahhah ;n

opkos lah rambang mata kan, so tgk gitu2 ajelah. ada masa nti angkot MK lah suruh dia pilih. aku xreti nk pilih2 ni bleh migrain smpai pg esok.

merujuk gamba di atas, ciare masih xreti2 nk kruskan apa2 yg patot padahal lg sbulan bbrp ari je babe! aku lempang ko kang ciare!!! eiiii geramnyeee.....bawak2 lah diet. susah sgt ke? YA SGT SUSAH. okay dah jgn nk mbebel kat aku. at least aku dah ada corset ngn girdle. So skg ni rajen2 ar pkai menatang tuh so that dpt mgurangkan nafsu mkn.

Okaylah, itu jer wat masa ni. nk tido arr. gudnite =P

Love; Ciare =)


1 comment:

  1. cia..start dr skrg..minum air kosong byk2...pls stop air2 manis.xyah ambik langsung!insyaallah bdn fit

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha