Wednesday, April 15, 2009

New Gadget

1st of all, sila lihat gambo. the picture is clickable. egegegege =D. ni mmg tahap keboringan tahap cipanzi (sebabnya akan diberitahu kendian lah yuk. xde mood mau cita sikalang). So aku saja nk warwarkan gadget-baru-aku-yg-xde-maknanya-dlm-idup-korg-kot yg telah dicreate bbrp saat yg lepas. HOHO.

Baru aku prasan, to have sticky mode entries kadang kala very annoying sbb readers have to scroll macam nk gilalah kan tp scroll punya scroll 5 minit kemudian baru jumpe latest entri. Gitu kan? So aku nk memudahkan org ramai supaya senang mengakses blog ini scara bersenanglenang bergelak ketawa smbil mengilai pun boleh jgk. Syiannn kat jari2 kurus korg tuh kena scroll down saja. (Jari aku xpe sbb tembam. HAHA). So after this the latest entri will always be on the top (ewahhh mcm you wanna be on top?? HAHA teringat americas next top model kegemaranku =P)

So for the time being, sapa yg tercari2 sticky mode that it used to be before, just tgk saje gadget sebelah kanan plg atas yg bertajuk "Important Entries. MESTI BACA tau =)" egegege. Sekian saja laporan dr Jalan Duta :)

--
regards;
ciare
p(^^,)q

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha