Wednesday, April 15, 2009

No title

Erm apa mau tulih ni ey?? HAHA. kalo korg berjaya baca entri ini bermaksud, aku berjaya wat experiment post new entry using email. hoho. tp xde apa yg nk diupdatekan. Sbb hari isnin smpai laaaa ni hari2ku penuh dgn sakit2 hati di medan perang. (eeerr I mean medan pekerjaan) Yang aku pon dah malas nk cite apa2 dah psl kerja. enough is enough. yg pastinya tagline aku skrg adalah "aku CINTAkan kerja". HEHE. tajam kan sindiran tuh. ya-a-oowwww. Hiks. Okay sekian saja buat masa ini. Chow!!

--
regards;
ciare
p(^^,)q

5 comments:

  1. cia xde cari keje laen ke?dulu k.aty pon pnh cite..die sgt2 tensyen keje kt situ..die pon selalu migrain..muntah2..die ckp keje kt situ mcm xpnh abes..yani fhm kalau dah name programmer mmh giler sket la..even yani mmg xbuat da keje2 tu..kdg2 je update web..yani mmg xlarat dah nk buat..bos pon nmpk prestasi dlm programming yani sgt xmemberansangkan...wargh!sgt tertekan keje mcm ni=(

    ReplyDelete
  2. ^^Yani^^ hoho.tu lah psl..kakti aritu pon benti b4 kawen sbb xtahan sgt..kebetulan rezeki dia dpt keje baru...alaa kite ni ilmu senipis kulit bwg lg..even dekat 3 taun keje..rasa xterer pon.HAHA.walopon dah buat dekat 10 sistem (ewaaahh RIAK kejap.HIHI).Tp mmg betol, time projek ni lah dpt migrain.dan mmg penah muntah sbb terlalu sakit kepala.HUHU.erm probnya nk cari keje kt mn?xmo arr keje programmer lg.tp kalo nk keje lain lg arr xde experience.gomen?erm kite tgk org gomen IT kat sini pon mcm sibuk keje hempas pulas samataraf ngn kite swasta.uu at least i dpt OT $_____$ haha mataduitan kejaps.erm rasa nk kerja stewardess lah.miahahaha =D

    ReplyDelete
  3. wah stewardess tu!xhengat..owh cia dpt OT..patot la kaya semcm...yani kt cni mane ade OT..paling best dpt cuti ganti..buat hape..dah la nk cuti bos cam kerek je nk bg...sgt annoying bos yani kt cni..benci..benci!!!xtao nk jd ape pas ni..huhu keje kt bhgn management je la..huhu nk lari teros dr it=p

    ReplyDelete
  4. ^^Yani^^ KAYA semacam?? HAHA..mana adaaa kaya..ni pon cukup2 makan aje sbb site jaoh..kalo x dpt OT over laa kan..tahap mengembara tiap ari WAJIB lee kna bg OT..nk claim cuti bleh tp kena bermalam kt opis dulu..baru dpt CUTI..hoho

    tuh arr..sama..rasa nk tgglkn bdg IT ni...tp nk keje ape? =(

    ReplyDelete
  5. kite jd kerani y berkaliber!hahahahhaha

    owh itu claim minyak harusla dpt..hehehe padahal rumah cia lg dekat dgn site berbanding ngan oifs kn?huuuu~

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha